Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Barcelona – Valladolid: cotă beton: 2,45

5 ponturi pariuri pentru Barcelona – Valladolid. Gazdele îşi reiau parcursul în La Liga după pauza din campionat, cauzată de amanarea derby-ului cu Real Madrid, violenţele din Catalonia împiedicând disputarea lui. În timp ce oaspeţii vin pe Camp Nou cu moralul ridicat, după victoria cu Eibar.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Barcelona – Valladolid

Barcelona ocupă locul secund momentan, cu 19 puncte la unul în spatele liderului Granada, dar cu un meci mai puţin. Aşa cum se ştie deja, El Clasico a fost amânat din cauza violenţelor din Catalonia. Jucătorii lui Valverde, pe lângă valoarea mult mai mare faţă de adversari, pot profita în plus şi de pauza avută, ultima partidă disputată fiind în urmă cu şase zile, faţă de cele trei ale oaspeţilor.

+ alte 4 ponturi beton pentru Barcelona – Valladolid

Valladolid trece printr-o perioadă bună, nu a mai pierdut de cinci meciuri, obţinând două victorii şi trei egaluri, rezultate ce au urcat-o în clasament până pe locul 8. Vine pe Camp Nou cu un moral destul de ridicat, unul care îi permite să spere că va pleca neînvinsă. E drept că ultimul rezultat pozitiv, din precedentele cinci întâlniri directe, datează tocmai din 2015, atunci când a învins-o pe Barcelona pe teren propriu.

  • 1,90 este cota pentru peste 3,5 goluri
  • 1,47 este cota pentru 1/1
  • 1,73 este cota pentru 3-5 goluri
  • 1,57 este cota pentru Luis Suarez marchează

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii