Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru FC Barcelona – Slavia. Cota 2.00 pentru GG!

5 ponturi pariuri pentru FC Barcelona – Slavia. Cota 2.00 pentru GG! Pe lângă acest pont, mai avem altele pregătite pentru acest duel. Este primul meci al serii, partida începând la ora 19:55, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la FC Barcelona – Slavia

FC Barcelona – Slavia pare unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale serii. Catalanii au câștigat în tur, scor 2-1, însă diferența de scor putea fi mai mare dacă spaniolii nu ratau atât de mult. Acum, joacă pe teren propriu, și toată lumea se așteptă să vadă un spectacol fotbalistic din partea Barcelonei. Cu toate acestea, noi ne așteptăm să vedem cel puțin un gol marcat și de cehi, așa că profităm și pariem pentru acest meci GG, la o cotă mai mult decât tentantă, 2.00.

+ alte 4 ponturi beton pentru FC Barcelona – Slavia

Slavia nu s-a făcut de râs în niciun meci disputat în această ediție de Liga Campionilor, făcând un egal cu Inter și primind maximum două goluri atât de la Dortmund, cât și de la FC Barcelona. Acum, ne așteptăm totuși să piardă, dar nu la scor.

  • 1,40 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,67 este cota pentru 1/1
  • 1,25 este cota pentru 1 solist
  • 9,00 este cota pentru 2-1 scor corect

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare