Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Juventus – Leverkusen. Cel mai profitabil meci din Champions League

5 ponturi pariuri pentru Juventus – Leverkusen sunt recomandările noastre cu care pariori pot face cel mai uşor profit. Italienii vor să obţină prima victorie în această ediţie de Champions League, după egalul cu Atletico. Iar misiunea lor pare una destul de uşoară. Nemţii, mult mai slabi valoric, vin cu un moral destul de scăzut după înfrângerea surprinzătoare din prima etapă. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Juventus – Leverkusen

Juventus şi-a respectat statul de favorită la câştigare grupei în deplasarea de la Madrid. Dar doar până în minutul 90, atunci când a fost egală de Atletico, după condusese cu 2-0. Rezultatul nu e foarte rău pentru italieni, care îşi menţin în continuare şansele de a ocupa prima poziţie intacte. Echipa lui Cristiano Ronaldo trece printr-o formă excelentă, nu a pierdut nicio partidă, în nicio competiţie, până acum. Mai are un singur egal cu Fiorentina, în Serie A. Nu ar trebui să aibă probleme în duelul cu Leverkusen, diferenţa de valoarea fiind foarte mare.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Juventus – Leverkusen

Leverkusen a pierdut total surprinzător prima partidă împotriva lui Lokomotiv Moscova, deşi era mare favorită. A primit gol destul de repede, în minutul 16, s-a văzut condusă din nou 21 de minute mai târziu după ce egalase, scor cu care s-a şi terminat partida. Nemţii au pus presiune pe adversari fără succes toată repriza a doua. Şansele pentru ocuparea locului trei s-au diminuat odată cu acest rezultat. În Bundesliga, Leverkusen stă mai bine, e la doar un punct în spatele liderului Bayern. A câştigat fără să primească gol în ultimele două etape, 2-0 cu Union Berlin şi 3-0 la Augsburg.

  • 1,55 este cota pentru 1 solist 
  • 1,47 este cota pentru Juventus marchează prima
  • 1,55 este cota pentru 2-4 goluri
  • 1,93 este cota pentru Cristiano Ronaldo marchează oricând

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii