Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Lazio – Napoli. Să vină victoria cu numărul 11

5 ponturi pariuri pentru Lazio – Napoli. Cam acest lucru își dorește Lazio de la meciul cu Napoli. O nouă victorie în Serie A, consolidează locul 3 pentru Lazio. Ceea ce a reușit Lazio este de povestit nepoților. Într-un campionat extrem de tacticizat, într-un campionat cu Roma, Juve, Inter, Atalanta și Napoli, lazialii au reușit 10 victorii consecutive.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la Lazio – Napoli.

Doar o echipă precum Liverpool a reușit așa ceva, doar o echipă precum PSG, precum Manchester City, dar Lazio să reușească o asemenea serie, nu credeam niciodată. Grupul ce s-a format la Lazio, coeziunea dintre fani și jucători, familia ce s-a creat în sânul echipei, sunt doar câteva dintre motivele acestei reușite. Lazio a renunțat cu bună știință la Europa League, o competiție care mai mult o încurca și care nu avea o finalitate imediată. Gazdele au mizat pe un loc de Champions în sezonul viitor și le cam iese pasența.

Ponturi Lazio vs Napoli din 11.01.2020

+ alte 4 ponturi beton pentru Lazio – Napoli

Sperăm ca această serie să continue, nu pentru că suntem fani Lazio, ci pentru că suntem fani fotbal. Napoletanii sunt într-o derivă totală, după plecarea lui Ancelotti s-a mai și agravat această derivă. Gattuso este un foarte bun motivator, dar, doar atât. Acesta nu are stofă de manager, de antrenor, iar cu motivarea jucătorilor nu reușești în fotbal. Trebuie să-ți cunoști rivalul, să îi cunoști slăbiciunile, să îi cunoști atuurile, nu doar să te bazezi că ești mult mai motivat ca el. Lazio nu o să aibă mari probleme în derby-ul de diseară, Napoli nu se poate ridica la nivelul fotbalului prestat de laziali și astfel vor pierde un nou duel de Serie A.

  • 1,46 este cota pentru GG
  • 1,57 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 2,46 este cota pentru Lzio conduce la pauză
  • 1,73 este cota pentru peste 1,5 goluri Lazio

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii