Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Liverpool – Sheffield. ”Cormoranii” sunt fabuloși

bucurie gol jucători Liverpool

5 ponturi pariuri pentru Liverpool – Sheffield. Poate că ne așteptam ca Liverpool să facă tot ce poate pentru a câștiga titlul în Aanglia, dar la ceea ce se întâmplă acum în Premier League, nu credem că se aștepta cineva. Klopp a declarat că obiectivul numărul 1 este Premeir League, iar acest lucru se vede din linia de clasament a celor de la Liverpool.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la Liverpool – Sheffield.

După 19 etape disputate, Liverpool a strâns 18 victorii, un rezultat de egalitate, ZERO înfrângeri și un golaveraj total de 47-14. Liverpool are cea mai bună apărare din Anglia și cel de-al doilea atac, dar cu două meciuri în minus, cel de azi și o restanță cu West Ham. Campionatul este scindat, să presupunem că Liverpool scoate 6 puncte din aceste două partide, ajunge la un total de 61 și distanța față de locul secund ajunge la 16 puncte. Locurile 2 și 3 par și ele antamate, iar lupta mare o să se dea pentru locul 4 ce duce în Champions League.

+ alte 4 ponturi beton pentru Liverpool – Sheffield

Aici este lupta adevărată, Sheffield are și ea o șansă la acest loc, dar trebuie să câștige meciul cu Liverpool. Totuși, Sheffield se poate mulțumi și cu un egal, mai ales că Liverpool trebuie să-și odihnească o parte a titularilor. Plus că gazdele au și ceva probleme cu accidentările. Un singur meci au pierdut oaspeții în deplasările de până acum, golaverajul celor 10 etape de deplasare este unul pozitiv (11-9), iar încrederea este la cote mari. Liverpool are un bilanț perfect acasă, dar începe să o ajungă oboseală pe echipa gazdă, plus că probleme de lot s-ar putea să conteze.

  • 1,61 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1.35 este cota pentru 1
  • 1.87 este cota pentru 1 & peste 2.5 goluri marcate
  • 2,35 este cota pentru gol marcat de Origi

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii