Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Manchester City – Everton

Everton

5 ponturi pariuri pentru Manchester City – Everton. Chiar dacă este o zi în care avem derby-ul dintre Arsenal și United, meciul de pe Etihad tinde să-l depășească. City și Everton sunt două echipe extrem de bune, oaspeții și-au schimbat atitudinea de la numirea lui Ancelotti, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la City – Everton.

Vom avea parte de un duel extrem de interesant, Everton are foarte mulți jucători tineri, mai ales în linia de atac, iar jocul lui City, de pe propriul teren, este unul extrem de consistent. Nu trebuie să uităm și de ritmul în care s-a jucat toată luna decembrie, așa că schimbările pot apărea în număr mare. Avantajul din acest punct de vedere îl are City, Guardiola are la dispoziția sa un lot extrem de matur, un lot cu mult peste cel al lui Everton. Dar, pentru că există un mare dar și acela este Ancelotti.

Ponturi pariuri City vs Everton din 01.01.2020

+ alte 4 ponturi beton pentru City – Evertron

Italianul a adus o atitudine de campion la Everton, deja a declarat că o să facă tot posibilul pentru a prinde un loc din primele 4 sezonul acesta. Pare o declarație pripită, dacă ne și uităm pe linia de clasament a lui Everton și dacă mai și vedem contracandidatele la acest obiectiv. City are foarte multe probleme în apărare, aproape că nu a fost meci în acest sezon în care „cetățenii” să nu primească gol. Everton are toate atuurile necesare pentru a se impune azi, dar nu o să-i fie ușor.

  • 1,89 este cota pentru peste 2,5 goluri & GG
  • 4.05 este cota pentru X2
  • 4.25 este cota pentru peste 1.5 goluri Everton
  • 2,83 este cota pentru peste 0.5 goluri PR Everton

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii