Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Manchester United – Wolverhampton. Dezamăgirea este la ea acasă

5 ponturi pariuri pentru Manchester United – Wolves. Aici ne referim la ambele cluburi, după un sezon foarte bun, Wolves a evoluat în Europa League, s-a calificat în faza eliminatorie, dar acest lucru a venit cu un cost. United reprezintă cu succes Anglia în Europa League, dar în Premier League este o altă situație.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

1,85 – Pariul suprem la Manchester United – Wolverhampton

Forma de moment a celor două cluburi este una extrem de slabă. United s-a impus în ultima etapă, dar acel meci a fost împotriva ultimei clasate, echipă ce oricum vine din Championship. United este la 5 puncte de Chelsea, implicit de ultimul loc de Champions. Problema cea mai mare pe care o are United, se numește inconstanță. Dacă „diavolii” reușeau să-și câștige meciurile ușoare de acasă, atunci vorbeam de un cu totul alt context acum. Egalul cu Villa și înfrângere cu Palace, sunt cele două rezultate ce o încurcă foarte mult pe Manchester United.

Ponturi pariuri, United vs Wolves din 15.01.2020

+ alte 4 ponturi beton pentru Manchestr United –

Wolverhampton

Dacă ne uităm pe deplasările de până acum, o să vedem o situație și mai dramatică, doar 3 victorii în 11 etape disputate. Aceasta fiind și una dintre explicațiile acelui 0-0 de la Wolves. Oaspeții nu bat pe nimeni de 4 partide consecutive, două înfrângeri și două rezultate de egalitate având cei de la Wolves în acest timp. La lucruri pozitive vă spunem că, Wolves a marcat în 9 din ultimele deplasări avute, iar în ultimele 4 dueluri de la United, Wolves a marcat de fiecare dată. Problema este că, Wolves nu s-a impus niciodată la Manchester acasă, dar a scos un egal în ultimul meci direct.

  • 1,96 este cota pentru X2
  • 2,06 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 3,15 este cota pentru pauză sau final 2
  • 3,70 este cota pentru peste 1,5 goluri Wolves

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii