Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Napoli – Inter. Motivați la maxim

5 ponturi pariuri pentru Napoli – Inter. Cam așa sunt jucătorii celor de la Napoli, problema este că pe banca lor nu mai stă Ancelotti. La capitolul ”hai să hiper motivăm jucătorii”, Gattuso este cel mai bun, dar în antrenorat nu a dovedit mai nimic până acum. Conte deține toate atuurile de partea sa, însă un Derby, rămâne un Derby.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la Napoli – Inter Milano.

Ambele echipe au terminat 2019 cu victorii, Inter s-a impus împotriva celor de la Genoa, scor 4-0, iar napoletanii s-au impus în deplasarea de la Sassuolo, scor 2-1. Diferența din clasamentul Serie A este făcută de constanța pe care au avut-o cele două cluburi. Inter a fost cel mai inspirat club posibil când s-a gândit la Conte, acesta are de partea sa experiența ca jucător, plus cea de antrenor. Interul lui Conte a pierdut un singur meci în Serie A, are cea mai bună apărare din tot campionatul și al treilea atac. Inter s-a hotărât să câștige campionatul în Italia într-un an extrem de dificil.

Ponturi pariuri Napoli vs Inter din 06.01.2020

+ alte 4 ponturi beton pentru Napoli – Inter Milano

Lazio este o super echipă în acest sezon, Roma are un parcurs foarte solid, Juventus rămâne echipa cu cele mai mari șanse la titlu, Atalanta este o echipă ce poate încurca pe oricine și în acest sezon. Napoli a obținut doar două victorii în ultimele zece partide oficiale și doar una dintre acestea a fost în Serie A. Ultima victorie a fost cea din ultimul meci din 2019, iar cea ce a precedat-o a fost acum 9 etape, așadar un parcurs extrem de modest al napoletanilor în 2019. Ne așteptăm la o atitudine extrem de bună din partea gazdelor, dar Conte știe cum să pregătească acest gen de meciuri și știe foarte bine cum să le și câștige. Nu este suficient să ai dorință, ceea ce nu le lipsește nici celor de la Inter.

  • 1,53 este cota pentru X2
  • 1,76 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,56 este cota pentru ambele marchează
  • 2,24 este cota pentru peste 1,5 goluri Inter

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii