Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Napoli – Liverpool care îţi aduc profit

5 ponturi pariuri pentru Napoli – Liverpool care îţi aduc profit. Marţi, de la ora 22:00, vom avea o reeditare a duelului din grupe, din sezonul precedent al Champions League. Echipa Lui Jurgen Klopp caută răzbunarea pe „Stadio San Paolo”, de acolo de unde a plecat înfrântă stagiunea precedentă, după golul marcat de Insigne, în minutul 90.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Napoli – Liverpool

Napoli şi Liverpool se reîntâlnesc în Champions League, ambele echipe au fost în aceeaşi grupă sezonul trecut, fiecare câştigând acasă cu 1-0. „Cormoranii” lui Klopp sunt deţinătorii Ligii Campionilor şi cu siguranţă îşi doresc un debut în forţă, mai ales că aştepările în ceea ce îi privesc sunt extrem de mari. Napoli va fi nevoită să ţină piept unei echipe extrem de periculoasă pe spaţii mici, cu o forţă ofensivă remarcabilă. Napoletanii ar putea să profite totuşi de absenţa lui Allison, portarul brazilian nu a făcut deplasarea în Italia. Este în continuare accidentat. Chiar şi aşa, tridentul din atac al englezilor, Salah – Firmino – Mane, poate compensa în orice moment absenţa de marcă din poarta lui Liverpool. Pontul pariu care ne dublează miza este 2 solist, la o cotă de 2,38.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Napoli -Liverpool

5 ponturi pariuri pentru Napoli – Liverpool. Napoli are parte de o grupă mult mai uşoară faţă de stagiunea precedentă. Italienii au şanse la primul loc în grupă dacă nu pierd cele două meciuri cu Liverpool şi câştigă apoi tot. Salzburg şi Genk, celelalte două echipe, fiind mult inferioare valoric. Italienii au un debut destul de promitător în Serie A, 2 victorii din 3 meciuri, singura înfrângere suferită este în faţa eternei rivale, Juventus. De cealaltă parte, Liverpool a început perfect, 5 victorii din tot atâtea meciuri, aflându-se la 5 puncte distanţă în fruntea clasamentului faţă de City.

  • 1,54 este cota pentru ambele marchează
  • 1,72 este cota pentru over 2,5 goluri
  • 3,65 este cota pentru 2/2
  • 2,00 este cota pentru ca Liverpool să marcheze cel puţin două goluri
  • 1,59 este cota pentru cel puţin câte un gol în ambele reprize

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare