Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Poli Iași – CFR Cluj: cota zilei: 2,05

5 ponturi pariuri pentru Poli Iași – CFR Cluj. Ultimul duel al etapei cu numărul 14 din Liga 1 se anunţă foarte disputat. Ieşenii au pierdut o singură dată acasă în acest campionat, în timp ce clujenii nu se simt foarte bine pe teren străin, au doar două victorii în şase deplasări.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Poli Iaşi – CFR Cluj

Poli Iaşi ocupă locul 9 în Liga 1, la trei puncte de ultima poziţie de playoff, ocupată de FCSB după ce a câştigat în această etapă la Sibiu. Ieşenii au şansa nu doar să urce în clasament, ci să şi pună capăt unei serii negre de şapte meciuri fără victorie. Ambiţia de a ieşi din această pasă proastă alături de faptul că CFR Cluj foloseşte mulţi jucători care nu joacă în mod constant îi pot face pe ieşeni să câştige partida. Află totul despre rasa de câini Cane Corso.

+ alte 4 ponturi beton pentru Poli Iaşi – CFR Cluj

CFR Cluj vine după succesul răsunător din Europa League, 1-0 cu Rennes, scor care îi oferă şanse foarte bune de a se califica în primăvara europeană. Victoria încă se simte în vestiarul lui Dan Petrescu, iar jucătorilor le va fi foarte greu să se concentreze sută a sută. Cu toate că ştie toată lumea că fostul internaţional tratează fiecare meci ca fiind cel mai greu din cariera lui de antrenor. Cu cei care au evoluat în Franţa va fi greu, în schimb poate să îi mobilizeze foarte bine pe cei care joacă mai puţin şi care se regăsesc de la meci la altul meci, în Liga 1, în echipă. Schimbările dese i-au fost câştig până acum, însă la un moment dat trebuie să se întâmple şi reversul medaliei.

  • 1,33 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 2,30 este cota pentru 1X
  • 1,55 este cota pentru 2-4 goluri
  • 2,70 este cota pentru Mario Rondon marchează

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii