Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru PSG – Club Brugge: cota 1.80 pentru goluri!

5 ponturi pariuri pentru PSG – Club Brugge: cota 1.80 pentru goluri! Meciul se anunță dezechilibrat, dar ne așteptăm să înscrie și belgienii. Partida începe de la ora 22:00, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la PSG – Club Brugge

După trei runde, PSG pare că nu are nicio problemă în grupa din care face parte, chiar dacă acolo se află și Real Madrid. După trei runde, PSG are nouă puncte, din trei victorii, iar golaverajul este unul incredibil, 9-0. În afară de meciul cu Galatasaray, când s-a impus la limită cu 1-0, parizienii au câștigat cu 3-0 în fața celor de la Real Madrid și 5-0 în fața celor de la Club Brugge.

+ alte 4 ponturi beton pentru PSG – Club Brugge

De partea cealaltă, Club Brugge vrea să arate că a fost o întâmplare rezultatul din tur, așa că acum ne așteptăm să intre foarte motivată pe teren. Din acest motiv, suntem de părere că vom avea cel puțin un gol marcat de oaspeți. Faptul că belgienii au făcut un egal cu Real, probabil speră să mai scoată un punct.

  • 1,36 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,61 este cota pentru 1/1
  • 1,20 este cota pentru 1
  • 9,00 este cota pentru 2-1 scor corect

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare