Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru AS Roma – AC Torino. Duel tare la Roma

5 ponturi pariuri pentru AS Roma – AC Torino. În ultimele cinci confruntări directe în care AS Roma a fost echipa gazdă, de fiecare dată s-au marcat peste 2,5 goluri, dar totalul acestora este de 21. De obicei avem parte de partide spectaculoase între cele două echipe și credem că și azi este cazul unui astfel de meci. Romanii și-au schimbat patronatul, iar acesta din urmă a venit cu promisiuni mari. Romanii înfruntă ambele echipe din Torino în următoarele două etape.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la AS Roma – AC Torino.

Dacă ne uităm pe rezultatele din ultimele trei deplasări ale lui Torino, o să fim plăcut surprinși de ceea ce au reușit vișinii. Două victorii la zero și un egal cu Verona, dar după un meci specatculos. Totuși, nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de aceste rezultate, ele au fost obținute cu echipe mediocre ale Serie A, echipe ce se zbat în cea de-a doua parte a clasamentului. Torino a marcat în patru din ultimele cinci deplasări directe, iar totalul acestora este de 7. Roma și-a consolidat destul de mult locul 4, dar Atalanta rămâne o echipă extrem de periculoasă.

Ponturi pariuri Roma vs Torino din 05.01.2020

+ alte 4 ponturi beton pentru AS Roma – AC Torino

Gazdele au pierdut un singur meci de pe propriul teren, au o medie de 2,3 goluri marcate per meci, iar în ultimele 4 astfel de runde au reușit victorii pe linie. Este și duelul goleadorilor, Dzeko și Belotti au marcat fiecare câte 7 goluri în acest sezon și sunt principalii marcatori ai echipelor lor. Per total, Torino a avut un sezon slab în deplasare până acum, doar 3 victorii în cele 8 etape de până acum. Mizăm pe un spectacol grandios în meciul de azi, ambele echipe au destui jucători care lispsesc, dar acest lucru nu o să influențeze prea mult evoluția din partida de azi.

  • 2,53 este cota pentru peste 3,5 goluri
  • 2,02 este cota pentru X-X pauză sau final
  • 1,48 este cota pentru peste 1,5 goluri AS Roma
  • 1,79 este cota pentru peste 1,5 goluri în a doua repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii