Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Tottenham – Liverpool. Te răsfăţăm cu o cotă profitabilă

5 ponturi pariuri pentru Tottenham – Liverpool, derby-ul etapei din Premier League. Gazdele trec prin momente dificile și au nevoie de victorie ca de aer, în timp ce oaspeții sunt neînvinși în cele 20 de runde și cu siguranță vor să rămână tot așa.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la Tottenham – Liverpool

Tottenham trece printr-o formă de moment extrem de dificilă, după ce a reuşit să obţină o singură victorie în ultimele cinci partide, în toate competiţiile. Rezultate ce au făcut să fie la şase puncte distanţă de locurile de Champions League. Însă nu asta este marea problemă pe care o are în acest moment Jose Mourinho, ci faptul că Harry Kane trebuie operat şi va lipsi până în luna aprilie.

+ alte 4 ponturi beton pentru Tottenham – Liverpool

De partea cealaltă, Liverpool este liderul Premier League şi singura echipă neînvinsă din întreg campionatul. Are o diferenţă extrem de mare faţă de principalele urmăritoare, 13 de Leicester şi 14 de Manchester City, şi este imposibil să mai piardă titlul. Chiar şi în aceste condiţii şi pentru că ştim cu toţii cum este Jurgen Klopp, cormoranii vor face tot ce depind de ei să termine acest sezon neînvinşi, nu doar să obţină trofeul supre.

  • 1,65 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,63 este cota pentru GG
  • 4,85 este cota pentru X/2
  • 1,87 este cota pentru 3-5 goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii