Urmareste-ne

Archive

5 Ponturi Pariuri profitabile pentru Islanda – Franţa

5 Ponturi Pariuri beton pentru Islanda – Franţa. Islandezii nu mai au voie să facă niciun pas greşit. Singura şansă să rămână aproape de primele două locuri din grupă. Francezii nu îşi permit nici ei să piardă vreun punct, turcii ar putea să se distanţeze în fruntea clasamentului. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Islanda – Franţa

Islanda este una dintre surprizele plăcute ale aceste grupe. A acumulat 12 puncte, cu trei mai mult decât Albania. Se află pe locul trei. În cazul unei victorii ar putea să urce chiar pe primul loc, în funcţie de ce face Turcia. Islanda nu a pierdut în ultimele nouă partide pe teren propriu în calificările pentru Euro, a câştigat şapte partide şi a remizat în alte două. S-au marcat peste 2,5 goluri în cinci din ultimele zece dueluri pe teren propriu.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Islanda – Franţa

Franţa speră să obţină toate cele trei puncte şi Turcia să se încurce cu Albania, ca să revină pe primul loc. Francezii au cinci victorii şi o singură înfrângere, au pierdut surpirnzător cu turcii, 0-2, în deplasare. Les Blues domină autoritat întâlnirile directe cu Islanda, au învins de 10 ori şi alte patru partide au fost remize. În opt dintre ele a primit gol.

  • 1,52 este cota pentru 2 solist 
  • 1,92 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,32 este cota pentru 2-5 goluri
  • 1,24 este cota pentru 12

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare