Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri profitabile pentru Poli Iaşi – FCSB

5 ponturi pariuri Poli Iaşi – FCSB. Marţi, de la ora 20:30, are loc cel duelul în care nicio echipă nu îşi permite să nu câştige. Oaspeţii pentru a ieşi din pasa neagră prin care trec, oaspeţii pentru a nu pierde legătura cu primele două locuri. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Poli Iaşi – FCSB

Poli Iaşi nu trece deloc printr-o perioadă bună, rezultatele sunt negative iar la echipă a izbucnit un scandal. Ieşenii au pierdut în precedentele patru partide şi au reuşit o singură victorie în ultimele 12 meciuri, cu CFR Cluj, fiind în acest moment pe poziţia a noua, cu 22 de puncte adunate în 18 meciuri. Ca şi cum nu a ar fi de ajuns ce se întâmplă din punct de vedere fotbalistic, Mihai Teja se mai confruntă şi cu o altă problemă. Jucătorii au fost plătiţi diferenţiat, unii în avanas inclusiv pe ianuarie 2020, alţii nici măcar pe octombrie.

+ alte 4 ponturi beton pentru Poli Iaşi – FCSB

Jucătorii lui Vintilă vin la Iaşi mul mai odihniţi decât adversarii lor. În etapa precedentă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, partida cu Voluntari s-a amânat. FCSB a are nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu se îndepărta de locurile fruntaşe ale Ligii 1. Şi pare că le va obţine destul de uşor la ce se întâmpla la Poli Iaşi.

  • 1,35 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 2,10 este cota pentru pese 2,5 goluri
  • 1,97 este cota pentru 2 & Peste 1.5
  • 2,40 este cota pentru 2/2

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii