Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri Real Madrid – Galatasaray: 1,54 pentru o victorie la scor

Real Madrid
Bale și Benzema

5 ponturi pariuri Real Madrid – Galatasaray: 1,54 pentru o victorie la scor din partea gazdelor, care sunt disperate să câștige pentru a-și asigura locul 2. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un duel în care gazdele vor marca destul de mult.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Real Madrid – Galatasaray

După trei meciuri, Real Madrid are doar patru puncte obținute în faza grupelor. A început cu o înfrângere, 0-3 la PSG, apoi un egal surprinzător cu Club Brugge, pentru ca în ultima rundă să câștige la limită în fața celor de la Galatasaray, scor 1-0. Acum, galacticii vin și după un egal surprinzător cu Betis, scor 0-0, așa că fanii așteaptă o victorie clară din partea favoritelor.

+ alte 4 ponturi beton pentru Real Madrid – Galatasaray

De partea cealaltă, Galatasaray are un singur punct obținut în trei meciuri, după un egal în prima rundă cu Club Brugge, apoi, au urmat înfrângeri la limită cu Real Madrid și PSG. Acum, nu ne așteptăm să vedem prea multe din partea turcilor, așa că pronosticul nostru pentru acest duel este pe o victorie la scor a gazdelor.

  • 1,20 este cota pentru 1 solist
  • 1,55 este cota pentru 1/1
  • 1,95 este cota pentru GG
  • 9,50 este cota pentru 3-1 scor corect

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare