Urmareste-ne

Archive

5 X-uri pe bilet, dintr-un total de 8 meciuri, pentru un câștig de 100.000 de lei! Asta da lovitură!

Mijlocul de săptămâna a fost din nou bogat în oportunități de câștig, cele trei competiții UEFA debutând în faza grupelor.

Cel mai norocos a fost un jucător din Vâlcea, care a știut să profite de meciurie disputate joia și a ales pe bilet 8 meciuri, din Europa League și Conference League.

Pariorul a mers pe inspirație și a ales cea mai grea cale de a pune mâna pe bani. A ales pe bilet numai soliști, ba mai mult din cele 8 meciuri alese, a mers pe 5 egaluri!!

Rușii au egalat cu un om în minus și l-au ținut în cărți!

Pe bilet au fost 5 jocuri de la ora 19.45 și 3 de la ora 22.00. Primele dispute nu i-au dat prea mari emoții, iar vâlceanul a profitat de victoria lui Genk la Rapid Viena, după ce a observat probabil că belgienilor le-a scăzut foarte mult cota la victorie în orele premergătoare jocului. Dar tot a prins o cotă de 2.4o, mai mult decât suficientă. I-a ieșit de asemenea un alt pariu genial, Galatasaray – Lazio 1, pentru o super-cotă de 3.30!

În rest, au fost 3 X-uri destul de ușor conturate, cu emoții la Lokomotiv Moscova – Marseille, rușii egalând în minutul 89, în inferioritate numerică!

Revenire miraculoasă a lui Napoli!

Pentru sesiunea de seară, pariorul nostru a mers corect pe victoria lui Lyon la Rangers, a prins un X destul de previzibil la PSV Eindhoven – Real Sociedad, dar a avut mare noroc la Leicester – Napoli.

Englezii au controlat jocul timp de o oră, au condus cu 2-0 și zarurile părea aruncate. Napoli a avut însă o răbufnire de orgoliu și a reușit să revină și să egaleze în  minutul 89, aducându-i o mare bucurie pariorului nostru.

Cu o miză infimă, 10 lei, vâlceanul s-a trezit cu o mică avere de 100.000 de lei!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Agenții autorizate