Urmareste-ne

Fortuna

50 lei Bonus Money pe ligile europene în weekend

50 lei Bonus Money
50 lei Bonus Money pe ligile europene în weekend

Depui, joci și primești 50 lei bonus money de la Fortuna. Cu alte cuvinte, ești răsplătit pentru că… pariezi. Adică exact pentru ceea ce îți place ție să faci. Ce poate fi mai bine?


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cum iei 50 lei bonus money de la Fortuna

În primul rând, trebuie să știi că această campanie, 50 lei Bonus Money, se adresează jucătorilor înregistrați pe efortuna.ro. Ai cont? Poți să profiți de promoție! Nu ai cont? Poți să îți deschizi rapid unul accesând acest link.

După ce faci click aici, vei fi redirecționat pe pagina de înregistrare. Completezi formularul de înscriere cu adresa de mail, parola dorită, datele personale (alea reale, din buletin – că așa e legea), numărul de telefon și îți alegi și BONUSUL DE BUN VENIT (sport sau casino – ce preferi tu), bifezi cele două căsuțe de consimțământ și apeși butonul „Înregistrare”. Și, gata!, ai cont. Mai trebuie să îl validezi (prin trimiterea unei fotografii cu actul de identitate).

Dar să revenim la promoția Fortuna. Dacă ai cont, înseamnă că îți place să joci. Și, cel mai probabil, îți plac și pariurile sportive. Deci, promoția 50 lei Bonus Money e fix pentru tine. Primești bani în plus pentru pariurile tale.

Regulile campaniei sunt cât se poate de simple.

  1. Înscrie-te în campanie! Apeși butonul „Mă înscriu” și ai rezolvat.
  2. Depune minimum 50 de lei! Știi să faci asta, doar ești jucător Fortuna, nu?
  3. Activează Bonusul! Pentru a activa bonusul, plasează bilete premeci (nu și LIVE) din soldul tău (bani reali). Cota totală minimă pe biletele plasate trebuie să fie cel puțin 3. Iar fiecare selecție trebuie să aibă cotă minimă de 1,01. Măcar una dintre selecții trebuie să fie din fotbal!

Cum primești bonusul

Bonusul va fi creditat în balanța ta după ce ai rulat din soldul tău real o sumă egală cu valoarea bonusului. Condițiile de rulaj sunt, așadar, x1. Practic, trebuie să pariezi cei 50 de lei pe care i-ai depus.

Ai 2 zile la dispoziție să accepți bonusul și 3 zile să faci rulajul. Dacă ești în criză de inspirație și nu știi ce să pariezi, aruncă un ochi pe ponturile oferite de Betmag. Ai ponturi excelente din Premier League, La Liga, Bundeliga, Superliga și nu numai.

Campania 50 lei Bonus Money este valabilă în toate weekendurile (vineri, sâmbătă și duminică) lunii august.

Și poți lua bonusul o singură dată în fiecare weekend. Patru weekenduri înseamnă maximum 200 de lei pentru tine, pentru că îți place să pariezi la Fortuna.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate