Urmareste-ne

Superbet

50 lei Pariu Gratuit pe Liga Campionilor, săptămânal la Superbet

50 lei Pariu Gratuit Liga Campionilor
C:UsersIahduDesktopbetmag textepromotiisuperbet20232-14 50 lei pariu gratuit UCL

50 de lei Pariu Gratuit pe Liga Campionilor? Sună bine, nu-i aşa? Şi e cât se poate de simplu. Poţi să câştigi un Pariu Gratuit în fiecare săptămână, în faza optimilor de finală, în trei paşi simpli. Află mai jos cum!

Cum câştigi 50 de lei Pariu Gratuit pe Liga Campionilor

Prima condiţie obligatorie: să ai cont la Superbet. Nu-l ai încă, BETMAG te ajută să ţi-l faci şi să mai iei şi un generos bonus de bun venit. Dă click pe acest link şi urmează instrucţiunile.

Ca să poţi câştiga 50 de lei Pariu Gratuit pe Liga Campionilor, trebuie să urmezi trei paşi extrem de simpli:

 1. Acceptă oferta primită în cont, în fiecare săptămână.
 2. Plasează un bilet cu miză minimă 50 de lei care să conțină doar meciuri din Liga Campionilor – cotă minimă 1.60/bilete single și cotă totală minima 2.50/bilete acumulator.
 3. Aștepți finalizarea biletului și câștigi 50 de lei Pariu Gratuit cât ai zice UCL!

Poţi să primeşti un Pariu Gratuit în săptămână de optimi în Liga Campionilor. Perioada promoţiei este 14 februarie – 15 martie 2023. Promoţia Superbet este valabilă EXCLUSIV în Champions League, în faza optimilor. Dar urmăreşte-ne, pentru că sigur vor fi promoţii şi pe fazele superioare ale competiţiei. Iar noi ţi le vom prezenta la momentul oportun.

Ce trebuie să mai ştii despre „50 de lei Pariu Gratuit pe Liga Campionilor”

 • În fiecare săptămână, acceptă oferta prin selectarea butonului “Accept” din notificarea de tip pop-up primită în momentul logării în contul de jucător Superbet.
 • După acceptarea ofertei, plasează, în data promoției, un bilet de tip single sau acumulator cu miză minimă 50 de lei bani reali, care să conțină doar meciuri din etapa curentă din faza grupelor Ligii Campionilor. Poți să joci atât pre-meci, cât și live.
 • Cota minimă pentru bilete single: 1,60. Cota totală minimă pentru bilete acumulator: 2,50. Sunt luate în considerare inclusiv pariurile  din oferta SuperCota.
 • Pariurile plasate pe selecţii din oferta Super Extra sau plasate în categoria Speciale nu se vor lua în considerare.
 • Pariurile stabilite prin folosirea funcţiei de Cash Out nu sunt eligibile pentru Bonus.
 • Pariurile anulate, pariurile pe competiţii anulate, pe participanţi care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie/se acordă cota (1,00) nu sunt luate în considerare.

Când se acordă Pariurile Gratuite?

 • Pentru a putea primi Pariurile Gratuite, clienţii trebuie să îşi fi dat acordul în privinţa contactării de către organizator pentru oferte promoţionale şi bonusuri înainte de participarea la promoţie.
 • Pariurile Gratuite se acordă în mod obişnuit instant, după finalizarea biletului. În anumite cazuri, acordarea poate să dureze până la cel mult 48 de ore de la încheierea etapei. Pariul Gratuit trebuie acceptat în 24 de ore de la creditare, prin butonul „Accept” din notificarea primită în momentul logării. Suma va fi creditată în balanţa bonus, în categoria Pariu Gratuit.

Cum joc Pariul Gratuit?

 • Atunci când ai un Pariu Gratuit activ, la plasarea pariurilor vor fi utilizaţi întâi banii din balanţa Pariu Gratuit, apoi banii din balanţa reală.
 • Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată. Dacă Pariul Gratuit este câştigător, condiţia de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câştigul va fi transferat automat în balanţa reală.

Exemplu: dacă plasezi un bilet prin Pariu Gratuit de 50 lei la cotă 2.30, iar acesta este câştigător, în balanţa reală a contului tău sunt creditaţi 65 lei. 50*2.30 = 115 Lei, din care se scade miza Pariului Gratuit, în valoare de 50 de lei, în acest caz. Astfel, câştigul de pe bilet va fi 115-50=65 Lei.

 • Poţi să plasezi unul sau mai multe bilete din acelaşi Pariu Gratuit şi îl poţi combina cu bani reali, din câştigul total urmând să se scadă doar miza Pariului Gratuit.

Exemplu 2: dacă pariezi 50 lei Pariu Gratuit şi 30 lei din balanţa reală pe acelaşi bilet, pe o cotă de 2.00, câştigi 110 lei. Mita totală va fi de 80 de lei, la cotă 2, înseamnă 160 de lei. Din aceştia se scad cei 50 de lei (Pariul Gratuit) şi ai 110 lei bani reali în contul tău.

 • Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 7 zile din momentul activării. Pariul Gratuit poate fi jucat în secţiunile Sport şi Live, tip single şi/sau acumulator, care include evenimente care se încheie înainte de expirarea perioadei de valabilitate de 7 zile.
 • Pariul Gratuit nu poate fi jucat pe bilete de tip Sistem.
 • Sunt luate în calcul inclusiv pariurile care conţin SuperCota, SuperExtra şi Speciale.
 • Biletele plasate prin Pariu Gratuit beneficiază de Cash Out.
 • Dacă, indiferent de motiv, biletul plasat prin Pariu Gratuit este anulat sau decis la cota 1, Pariul Gratuit va fi returnat în contul tău.

Ce trebuie să mai ştiu despre Pariul Gratuit?

 • Doar un singur Bonus Sport sau Pariu Gratuit poate fi activ în balanţa bonus. Activarea bonusului se face automat în momentul logării în contul tău de jucător, după acceptarea acestuia din notificarea de tip pop-up apărută în momentul autentificării în contul de jucător.
 • În cazul în care în contul tău există deja un Bonus Sport/Pariu Gratuit activ, atunci bonusul nou primit va rămâne în aşteptare timp de 3 zile. În această perioadă poţi finaliza rulajul bonusului activ existent în contul tău de jucător. În acest caz bonusul nou primit se va activa automat în momentul în care ai terminat de rulat bonusul anterior.
 • În cazul în care activarea noului bonus nu se realizează în intervalul de 3 zile, atunci acesta va expira.
 • În cazul în care jucătorul este autentificat în contul de utilizator la momentul acordării bonusului, este nevoie să se reautentifice pentru a putea primi si accepta bonusul din fereastra de tip pop-up.
 • Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea se va anula.
 • Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condiţiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanţa bonus şi câştigurile aferente acestuia se anulează.
 • Anularea bonusului se poate face în orice moment prin contactarea departamentului de Relaţii Clienţi.

Agenții autorizate