Urmareste-ne

Agentii Autorizate

500 RON BONUS, cea mai tare promoție E-sports la MaxBet

#staiacasa și profită acum de cea mai tare promoție E-sports! În perioada 19-31 martie 2020, la MaxBet primești două bonusuri de 100% până la 250 RON fiecare pentru a te distra cu jocurile E-sports. Grăbește-te și revendică oferta acum!

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia BONUSULUI de 500 RON

Nu se mai joacă fotbal? Vești bune! E-sports nu se întrerupe pe MaxBet! Rămâi în siguranță și distrează-te mai mult cu două bonusuri de 100% până la 250 RON!

Pentru a intra în posesia BONUSURILOR oferite de MaxBet trebuie să urmezi pașii de mai jos:

  • Intră în cont și depune minimum 50 RON cu codul bonus 100ESPORTS;
  • Profită de ofertă de două ori și ai până la 500 RON BONUS;
  • Distrează-te plasând pariuri E-sports cu dublul sumei depuse!

De exemplu, pentru o depunere de 250 RON vei primi un bonus în valoare de 250 RON, iar balanța ta totală va fi de 500 RON. Poți beneficia de acest bonus de două ori pe durata promoției și astfel vei putea obține un bonus în valoare de 500 RON.

Care sunt e-sporturile pe care poți paria?

  • DOTA 2
  • CS GO
  • LOL
  • FIFA

Condițiile de îndeplinit pentru acordarea bonusurilor

Pentru a beneficia de un bonus de 100%, clienții trebuie să depună o sumă minimă de 50 RON și să introducă Codul Bonus „100ESPORTS” la depunere; suma maximă pe care clienții o pot primi ca și bonus pentru o depunere este de până la 250 RON.

Oferta este disponibilă în perioada 19.03.2020-31.03.2020 și poate fi activată de două ori pe în perioada activă a acesteia.

Promoția este disponibilă exclusiv pentru evenimentele din secțiunea E-sports; atât bonusul, cât și depunerea sunt disponibile doar pentru evenimente din secțiunea E-sports, unde trebuie îndeplinită și cerința de rulaj.

Un jucător poate avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care acceptă un alt bonus, atât bonusul cât și fondurile generate de aceasta vor fi anulate.

Această promoţie nu este disponibilă pentru clienții noi, care fac prima depunere. Bonusul obținut plus depunerea trebuie să fie rulate de 7 ori pe pariuri distincte (cu evenimente distincte. Cota 1,85 este valabilă pentru pariurile de tip Single, iar pentru pariurile de tip acumulator cota minimă este 1,35.

De exemplu, pentru o depunere de 200 RON un jucător va primi 200 RON BONUS (suma totală 400 RON) pe care trebuie să o parieze în total de 7 ori, adică 2.800 RON la pariuri sportive pentru ca Bonusul să poată fi retras.

Pariurile cu o miză mai mare de 200 RON nu vor fi luate în calcul pentru rulaj. Pariurile plasate pe Casino /Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.

Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash) la finalizarea rulajului este de 3.000 RON. Orice sumă care depășește 3.000 RON va fi anulată.

În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 30 de zile de la activare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.

Doar primul pariu pe un eveniment distinct, indiferent de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, va conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe același eveniment nu vor conta pentru rulaj. Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat, dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj (30 de zile de la activare). Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv poate fi omologat la cota 1,00, atât Pre-Meci cât și Live, nu va fi luat în considerare pentru rulaj.

Doar pariurile plasate pe prima selecție în orice tip de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, vor conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe alte selecții în aceeași combinație de piață/sisteme nu vor conta pentru rulaj.

În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia), urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.

 

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii