Urmareste-ne

Archive

6 ponturi pariuri pentru Club Brugge – Galatasaray. O cotă a început deja să scadă

Club Brugge – Galatasaray este meciul din Champions League al zilei de miercuri în care se poate întâmpla orice. Belgienii pot câştiga, la fel cum o pot face şi turcii. De aceea, cele mai de încredere ponturi pariuri la această partidă sunt pe goluri. Deşi, la ce formă de moment au cele două echipe, e posibil ca gazdele să îşi treacă toate cele trei puncte în clasament.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Club Brugge – Galatasaray

Club Brugge a arătat o forţă fotbalistică pe care puţini ar fi pariat la începutul preliminariilor Champions League. Dubla cu Dinamo Kiev a fost cea care le-a demonstrat celor de la Brugge că pot mult mai mult decât şi-au propus. Atuul belgienilor este faptul că fac faza defensivă foarte bine, închid spaţiile şi iau destul de greu gol. Cu suportul fanilor din tribune pot produce surpriza. Doar prin două jocuri bune cu Galatasary au şanse reale la primăvara europeană în Europa League. 1,92 e cota pentru 1 solist.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Club Brugge – Galatasaray

Galatasaray nu traversează o perioadă bună în campionat, a strâns doar 7 puncte în primele 4 etape şi presiunea e din ce în ce mai mare. Până acum, echipa lui Terim nu a impresionat nici măcar atunci când a câştigat, de fiecare dată a făcut-o la limită. Suporterii aşteaptă mult mai mult, mai ales după transferul lui Radamel Falcao, cel care a şi marcat primul său gol în victoria cu Kasimpasa. Sunt şanse destul de mari să îl vedem şi pe Florin Andone la primul său meci pentru Galatasary.

  • 1,27 este cota pentru 1x solist 
  • 1,38 este cota pentru sub 3,5 goluri
  • 3,75 este cota pentru X
  • 1,32 este cota pentru peste 12
  • 1,28 este cota pentru peste 1,5 goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare