Urmareste-ne

Archive

6 Ponturi Pariuri pentru Watford – Arsenal. Profit din Premier League

Ponturi pariuri Arsenal Watford
Ponturi pariuri Arsenal Watford

6 Ponturi Pariuri pentru Watford – Arsenal, unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei în Premier League, campionatul de top al Europei. Londonezii sunt obligați să ia toate cele trei puncte, mai ales că vor să se lupte pentru un loc de Liga Campionilor în acest sezon competițional..


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Watford – Arsenal

După patru runde, Watford a reușit să obțină un singur puncte, fiind cea mai slabă echipă din Anglia din acest sezon. Echipa nu joacă nimic, așa că fanii sunt disperați să vadă măcar un meci bun făcut de Watford. Acum, primește vizita celor de la Arsenal, așa că ne așteptăm să vedem un meci foarte deschis, deoarece nici londonezii nu își permit să se apere. Arsenal are șapte puncte, singurul meci pierdut fiind cu Liverpool, în runda a treia. Acum, ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți.

Watford – Arsenal Ambele înscriu @ 1.50

+ încă 5 ponturi beton pentru Watford – Arsenal

Sezonul trecut, Arsenal a reușit să obțină șase puncte din meciurile pe care le-a disputat cu Watford. Londonezii s-au impus în tur, pe teren propriu, cu 2-0, pentru ca în retur, în deplasare, să câștige la limită, scor 1-0. Acum ne așteptăm la un meci mai bun din partea celor de la Watford, mai ales că gazdele sunt disperate să câștige. În ultimul meci disputat, Arsenal a făcut un egal pe teren propriu cu Tottenham, scor 2-2. Partida începe la ora 18:30, ora României, și este transmisă pe Eurosport. În ultimul meci disputat de Watford în Premier League, Watford a scos un punct la Newcastle, scor 1-1.

  • 2,00 este cota pentru 2 solist
  • 1,57 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 3,60 este cota pentru H(+1,5) 2
  • 1,30 este cota pentru X2
  • 5,50 este cota pentru X pauză / 2 final

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare