Urmareste-ne

Archive

7 ponturi fotbal gratis 10 februarie 2019. Să fie verde peste tot

Publicat

pe

tottenham

Cele șapte cote pe care le-am ales astăzi sunt destul de mari. Le-am analizat în rândurile de mai jos și sperăm ca totul să fie verde.

Meciul cu Leicester, este cel de-al treilea pentru Tottenham pe propriul teren. Până acum, Tottenham s-a impus în primele două, la limită, dar punctele sunt foarte importante. Cei de la Spurs sunt pe locul trei în Premier League, iar până acum nu știu ce este acela un rezultat de egalitate. Leicester nu a câștigat vreun meci în ultimele patru etape disputate, dar a marcat în ultimele opt deplasări de la Londra. Lyon trage tare pentru locul doi, loc ce duce direct în grupele Champions League.

7 ponturi fotbal gratis 10 februarie 2019

Dar acolo este Lille, o echipă într-o formă deosebită sezonul acesta. Lyon este o echipă senzațională de deplasare, până acum a strâns 19 puncte și a marcat tot atâtea goluri.

  • Tottenham – Leicester. 1 @ 1,67

  • Nice – Lyon. GG @ 1,70

  • Bremen – Augsburg. 1 @ 1,75

  • Sampdoria – Frosinone. Peste 2,5 @ 1,87

  • AC Milan – Cagliari. H -1 @ 2,17

  • Dunărea Călărași – Concordia Chiajna. GG @ 2,12

  • Iași – Gaz Metan. GG @ 2,05


7 ponturi fotbal gratis 10 februarie 2019

Nice este la jumătatea clasamentului, cu un total de 34 de puncte, fiind la doar trei puncte de locurile ce vor duce în Europa. În trei din ultimele patru dueluri directe s-au marcat cel puțin cinci goluri per meci. Bremen vine la acest joc, după ce a trecut de Dortmund în Cupa Germaniei, la penalty-uri. Augsburg este prima echipă de peste linie și respiră ceva aer curat datorită victoriei din ultima etapă (3-0 cu Mainz).

7 ponturi fotbal gratis 10 februarie 2019

Bremen este neînvinsă de trei etape acasă, dar nu a câștigat în ultimele două. Augsburg s-a impus în ultimele trei deplasări consecutive de la Bremen și a marcat în șase din ultimele opt astfel de dueluri. Sampdoria a ajuns la patru victorii consecutive pe propriul teren, iar duelul cu Frosinone pare o formalitate. Oaspeții au cam pierdut contactul cu plutonul de se salvează și în deplasările de până acum, Frosinone a primit 21 de goluri.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii