Urmareste-ne

Archive

7 ponturi fotbal gratis 8 februarie 2019. Ce v-am pregătit pentru azi

Publicat

pe

as roma

Avem un total de șapte ponturi astăzi, toate meciurile sunt din campionate puternice și sperăm să vă fie de folos și vouă.

Marseille și-a revenit la viață. Glumeam, nu este totul așa roz, Marseille a reușit o victorie în ultima etapă, după un meci care s-a disputat fără spectatori și în care adversarul a jucat cu un om în minus, încă din minutul 25. După o primă repriză aproape perfectă, în care Marseille a marcat și a avut alte două situații importante de a marca, în partea secundă jocul a lăsat mult de dorit. Dijon este o echipă în formă, are trei victorii în ultimele patru meciuri, iar în ultimele cinci partide de pe propriul teren, Dijon a pierdut o singură dată. Marseille s-a impus în ultimele trei dueluri directe, marcând de opt ori și primind unul singur.

7 ponturi fotbal gratis 8 februarie 2019

Mainz este una din surprizele Bundesligii, în ultimele zece etape disputate a pierdut doar de trei ori, iar în ultimele zece etape disputate pe propriul teren, Mainz a pierdut doar de două ori. Leverkusen se gândește la Europa, dar startul extrem de slab de campionat afectează și acum linia de clasament.

  • Dijon – Marseille. GG @ 1,73

  • Mainz – Leverkusen. 1X @ 1,93

  • Chievo – AS Roma. GG @ 1,73

  • Valladolid – Villarreal. GG @ 1,80

  • Villa – Sheffield. GG @ 1,60

  • Breda – Alkmaar. Peste 2,5 @ 1,62

  • Kayserispor – Fenerbahce. 2 @ 2,08


7 ponturi fotbal gratis 8 februarie 2019

„Farmaciștii” vin după două victorii în deplasare, timp în care au marcat de cinci ori și au primit un singur gol. Chievo este o echipă condamnată la retrogradare și problema este că jucătorii echipei își acceptă soarta. În ultimele opt dueluri directe de pe terenul lui Chievo, romanii s-au impus doar de două ori, iar ultimul joc s-a terminat 0-0. AS Roma este neînvinsă de cinci etape consecutive, dar acum are nevoie de victorie mai mult ca niciodată. Problema este că Roma a primit gol în aproape toate deplasările de până acum. Villarreal nu își găsește ritmul de joc, iar cu moralul este la pământ.

7 ponturi fotbal gratis 8 februarie 2019

„Submarinul Galben” a condus cu 2-0 pe Espanyol în etapa trecută, dar catalanii au reușit să egaleze până la final și puteau chiar să și câștige acel duel. Villarreal a câștigat ultimul meci din deplasare la sfârșitul lunii septembrie. Valladolid a primit gol în ultimele șase partide pe care le-a disputat acasă, iar Villarreal a marcat doar în două din ultimele zece deplasări de aici. Sheffield se luptă pentru promovare cu Norwich și Leeds și acum are șansa de a le egala la puncte pe cele două combatante. Villa este o echipă de mijlocul clasamentului în acest sezon, dar a pierdut doar de două ori pe propriul teren. Șapte din ultimele opt etape pe care Villa le-a disputat acasă s-au terminat cu „GG”.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii