Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri RB Leipzig – Manchester United (8 decembrie 2020). Dublăm banii cu două echipe marcatoare

Ponturi pariuri RB Leipzig – Manchester United (8 decembrie 2020). Unul dintre meciurile de totul sau aproape nimic se joacă în această seară, de la 22:00, în grupa H a Ligii Campionilor. După 5 etape, RB Leipzig şi Manchester United sunt la egalitate de puncte, 9, şi luptă pentru un loc în optimi. Acelaşi punctaj are şi PSG, care joacă pe teren propriu cu Başakşehir, cu şanse mari de a se impune.

Leipzig are doar şansa victoriei

Ponturi pariuri RB Leipzig – Manchester United (8 decembrie 2020). RB Leipzig se află în cea mai proastă situaţie dintre cele 3 formaţii aflate în lupta pentru optimi. Nemţii au rezultate directe inferioare lui PSG, iar la Manchester a pierdut cu 5-0. Asta înseamnă că singura lor şansă reală de a continua parcursul european în Liga Campionilor este o victorie cu United. Fantezist însă, Leipzig se poate califica şi cu un egal, dacă PSG ia bătaie de la turci la Paris.

Înfrângerea din Turcia poate fi decisivă

Ponturi pariuri RB Leipzig – Manchester United (8 decembrie 2020). Elevii lui Ole Gunnar Solskjaer au avantajul de a putea promova în optimi şi cu un rezultat de egalitate, dar să joace la X este riscant. Mai ales că, în cele 10 partide din această grupă, nu s-a înregistrat nicio remiză. United şi PSG sunt singurele formaţii care au marcat în fiecare partidă, iar englezii au cel mai bun atac, 13 goluri înscrise. Dacă nu ar fi pierdut surprinzător în Turcia, 1-2, ar fi fost 99% calificaţi. „Ambele marchează şi sub 4,5 goluri” are cota 2,12.

Ponturi pariuri RB Leipzig – Manchester United (8 decembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri RB Leipzig – Manchester United (8 decembrie 2020). În primele 5 runde, Machester United a oferit numai partide cu multe goluri, mai exact, între 3 şi 5 reuşite. 2-1 şi 1-3 cu PSG, 5-0 cu Leipzig, 1-2 şi 4-1 cu Başakşehir. De partea cealaltă, nemţii au fost inconstanţi: 2-0 şi 4-3 cu Istanbul, 2-1 şi 0-1 cu PSG şi, evident, 0-5 cu United. Experienţa este de partea lui United, dar Leipzig vine cu entuziasm. Puteţi încerca şi:

  • 1,59 – cota pentru „X2”
  • 1,83 – cota pentru „PSF X”
  • 1,97 – cota pentru „peste 5,5 cartonaşe”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii