Urmareste-ne

Promoții și Bonusuri

8 ani de Betano! Nu rata bonusul aniversar

BONUSUL ANIVERSAR BETANO 8 ANI
8 ani de Betano! Nu rata bonusul aniversar

Betano împlinește 8 ani pe piața din România și vine cu un bonus special, un bonus aniversar. În toată luna mai ai o promoție extraordinară: primești 800 rotiri gratuite, garantat și fără depunere, dar și șansa de a câștiga una dintre cele 5 invitații la meciul de deschidere de la Euro 2024 + 10.000 lei cash, prin tragere la sorți.

Bonusul aniversar Betano 8 ani

Betano sărbătorește 8 ani pe piața din România cu o promoție dedicată exclusiv jucătorilor noi, care se înregistrează în perioada 1-31 mai 2024. Toți cei care își deschid cont folosind ACEST LINK primesc garantat și fără depunere 800 rotiri gratuite. Mai mult, au șansa de a ajunge la Euro 2024, prin tragere la sorți. În patru pași simpli, intri și tu în promoție:

  1. Deschide-ți cont la Betano și folosește codul „8ANI” în pasul 3 de înregistrare
  2. Primești 200 rotiri gratuite instant, la deschiderea contului tău
  3. Fă verificarea contului și primești alte 600 rotiri gratuite în ziua următoare
  4. Depune minimum 50 de lei în luna mai și poți câștiga, prin tragere la sorți, o invitație dublă la meciul de deschidere de la Euro 2024 (din 14 iunie) și un premiu cash de 10.000 de lei.

Cum iei bonusul aniversar de la Betano

Dar să le luăm pe rând…

  1. Campania se adresează exclusiv jucătorilor noi care își deschid cont la Betano în perioada 1-31 mai 2024 și introduc, la pasul al 3-lea de înregistrare, codul „8ANI”. Nu au voie să participe angajații, acționarii sau colaboratorii Betano și nici rudele/afinii acestora până la gradul II. De asemenea, nu sunt eligibili membrii și angajații ONJN și nici participanții ale căror conturi au fost închise sau suspendate pe perioada desfășurării Campaniei Promoționale, ca urmare a încălcării dispozițiilor legale și/sau regulamentare, precum și ca urmare a auto-excluderii.
  2. Jucătorii noi care au introdus codul „8ANI” în pasul 3 din procesul de înregistrare primesc 200 rotiri gratuite pentru jocul Rise of Ra Clover Chance, de la furnizorul EGT Rotirile sunt valabile 7 zile calendaristice de la acordarea lor în contul jucătorului. Fiecare rotire are o valoare de 0,15 lei. Câștigurile obținute din jucarea rotirilor gratuite se vor transfera în balanța bonus și au condiții de rulaj x40 pentru a putea fi transformate în bani reali. Rulajul se poate face la jocurile din secțiunea casino de la Betano într-un interval de 100 de zile de la transferul în balanța bonus. Lista jocurilor excluse de la rulaj este aici.
  3. Jucătorii noi, care au îndeplinit condițiile de la primele două puncte și care fac verificarea contului (prin trimitere documentului de identitate) în cel mult 14 zile calendaristice de la momentul înregistrării, primesc alte 600 rotiri gratuite la același joc Rise of Ra Clover Chance. Valoarea fiecărei rotiri și condițiile de rulaj sunt similare cu cele de la punctul precedent.
  4. Toți jucătorii noi care au respectat punctele 1-3 și care efectuează o depunere de minimum 50 de lei în luna mai 2024 intră în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 5 pachete de premii Euro 2024. Fiecare pachet constă într-o invitație dublă la meciul de deschidere la Euro 2024, din 14 iunie 2024, și un premiu de 10.000 lei cash. Extragerea celor 5 câștigători se va face în perioada 03.06.2024 – 05.06.2024. Premiul cash de 10.000 lei va fi transferat în contul de joc al câștigătorilor tombolei în termen de 72 de ore de la validare. Premiul nu are condiții de rulaj și poate fi retras imediat.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate