Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri din 23 octombrie 2021. Serie verde! Încercăm a treia zi consecutivă câştigătoare

Ciprian Tătăruşanu şi AC Milan nu au pierdut în acest sezon de Serie A

Nu doar echipele de fotbal sunt în formă bună, ci şi echipa BETMAG. Joi v-am dat un verde de cotă 35, pe care îl puteţi vedea pe pagina noastră de Facebook, vineri am revenit cu un bilet câştigător de cotă 18, sperăm să „recidivăm” şi azi cu o cotă totală de 43,20. Avem 7 partide, pronosticuri exclusiv pe goluri, şi şanse foarte mari să încasăm.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariem în campionatele de Top 5

Începem ziua în Premier League. Manchester City îşi continuă asaltul la locul 1 cu o deplasare la Brighton. „Pescăruşii” sunt revelaţia acestui sezon, locul 4 în campionat, dar nu se pot pune cu „maşinăria” lui Pep. Ultimele 3 directe de pe acest teren au avut câte 5 goluri pe tabelă. Noi mizăm pe doar „peste 2,5 goluri”, la cotă 1,86.

În Bundesliga, campionat recunoscut pentru numărul mare de goluri care se marchează, am ales meciul de seară, Hertha Berlin, Borussia Monchengladbach. Apropiate valoric, dar şi în clasament, cele două dau GG-uri pe bandă rulantă în acest sezon. Mai mult, ultimele 3 directe au fost mereu de „ambele marchează”, pronostic având cota 1,72 diseară.

Bella Italia

Din Serie A, am luat două meciuri ale românilor. Sassuolo, cu Vlad Chiricheş anunţat titular, o primeşte pe Venezia, o nou promovată cu acelaşi număr de puncte. Gazdele au cam ratat startul şi acum se chinuiesc să urce în clasament. Venezia are moral după victoria cu Fiorentina. Ambele vor căuta trei puncte şi aşteptăm un meci cu multe faze de poartă. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,67.

Tătăruşanu va încerca să închidă poarta lui AC Milan, formaţie neînvinsă până acum. Bologna, în rol de gazdă, va face totul pentru a obţine ceva din disputa cu „diavolii”. Nu ne-ar mira dacă ar marca, dar ne aşteptăm ca toate punctele să plece spre Milano. Pentru asta, oaspeţii vor avea nevoie de vreo două reuşite, iar „peste 1,5 goluri AC Milan” are cota 1,97.

Două partide din Spania şi închidem în Franţa

La Liga ne aduce şi ea cote interesante. Elche – Espanyol e un meci în care oaspeţii sunt favoriţi prin prisma formei. Dar Elche nu a pierdut încă pe teren propriu, deşi pe acolo au trecut Bilbao şi Sevilla. Mizăm pe un gol al lui Elche, la cotă 1,42.

Pe seară, Bilbao şi Villarreal se întâlnesc într-un duel care nu promite prea mult spectacol. Bascii au cea mai mică medie de goluri pe meci din toate divizia, 1,4, cu un golaveraj de 7-4. Imediat următoarea în acest clasament este Villarreal, cu un golaveraj de 9-5 şi o medie de 1,8, la egalitate cu Sevilla (13-3). Aşadar, va fi un joc între două formaţii închise, pentru care contează să nu ia mai mult decât să dea. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,67.

Închidem în Ligue 1, cu Lille – Brest. E partida dintre campioana en-titre şi penultima clasată. Brest nu are nicio victorie, defensiva e slabă (19 goluri încasate în 10 partide), iar şanse de a lua măcar un punct, cam mici. Lille nu mai e echipa de anul trecut, dar pe teren propriu a legat 3 victorii, cu câte două goluri marcate pe meci. Acelaşi lucru ne dorim şi astă-seară, iar „peste 1,5 goluri Lille” are cota 1,64.

 

Bilete câștigătoare