Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Gent – Viitorul, Europa League (28.07.2016)

Sursa foto: lead.ro

Gent – Viitorul are loc joi seara, de la ora 21:30. Meciul se disputa pe terenul „GHELAMCO-arena”. Din pacate, nu va putea fi vazut la TV in Romania. 


GENT – VIITORUL

Viitorul lui Gheorghe Hagi intalneste Gent, fosta echipa a lui Mircea Rednic. Belgienii sunt mari favoriti! Acestia beneficiaza de o cota de 1,40 la victorie, in scadere usoara fata de zilele precedente. Echipa din Constanta are 7,50 la victorie, fiind o echipa obscura in Europa League. De altfel, constantenii debuteaza intr-o competitie europeana. „Am cazut cu un club foarte mare. Mare in sensul ca au un lot mult mai experimentat decat noi, plus au avantajul ca au mai jucat in Europa. Totusi, avem multa incredere in noi. Vrem sa ne facem jocul, sa ne impunem stilul si filozofia! O sa incercam sa facem o figura frumoasa, pentru ca nu avem nimic de pierdut. Nu vom fi victime sigure!”, a declarat Gheorghe Hagi cu o zi inainte de meci.


PONTURI PARIURI GENT – VIITORUL

Viitorul Constanta este una dintre cele cinci echipe din Liga 1 ce au castigat in prima etapa a campionatului. Trupa lui Hagi s-a impus cu 1-0 in fata Voluntariului, dupa un gol marcat de noul-venit Gabriel Iancu. Pretentiile constantenilor au crescut in acest sezon. Vor o clasare pe podiumul Ligii 1, ce le-ar permite sa joace din nou in Europa League. Poate ca atunci vor avea sanse mai mari sa se apropie de grupe. De data aceasta, este foarte greu de crezut ca vor ajunge in play-off. Gent este o echipa solida, cu o experienta net superioara Viitorului.


PONTURI PARIURI GENT – VIITORUL

Gent a terminat sezonul precedent pe locul doi in campionatul Belgiei. N-a avut o evolutie buna in play-off si a trebuit sa se multumeasca doar cu Europa League. In noua stagiune inca n-a apucat sa debuteze. Campionatul din Belgia incepe la sfarsitul acestei sapatamani. In pauza competitionala a jucat sapte meciuri de pregatire. A castigat trei, a pierdut unul si a remizat in alte trei partide. Vara aceasta si-a pierdut unul dintre cei mai buni oameni. Portarul Matz Sels a fost vandut la Newcastle pentru 6.000.000 de euro!

Gent – Viitorul 1 @ 1,40


PARIAZA GRATUIT PONTUL NOSTRU!

  • Deschide AICI un cont la Fortuna
  • Depune si  pariaza 20 RON pe acest pont
  • Primesti banii inapoi daca pontul este pierdut
  • Daca pontul este castigat, ai 50% in plus bonus

pz2

Sursa foto: lead.ro

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate