Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri AS Monaco – Bordeaux – Franta – 11.03.2017

Sursa foto: today.ng

PONTURI PARIURI AS MONACO – BORDEAUX FRANTA 11.03.2017. Liderul din Franta, AS Monaco, primeste vizita lui Girodins Bordeaux, sambata, 11 martie, de la ora 17:45, in etapa a 29-a din Ligue 1.

PONTURI PARIURI AS MONACO – BORDEAUX FRANTA 11.03.2017. Lider in campionat cu trei puncte avans fata de PSG, AS Monaco vine dupa o serie de zece meciuri fara infrangere in Ligue 1, din care a obtinut opt victorii si doua remize. Ultimul esec l-a suferit in fata lui Lyon, la mijlocul lunii decembrie, scor 1-3. Cel mai recent, echipa are victorii cu Guingamp (2-1) si Nantes (4-0), dar si un succes cu Marseille in Cupa Frantei, scor 4-3 dupa prelungiri. In tot acest timp, echipa din Principat a mai suferit o infrangere in mansa tur a optimilor de finala din Liga Campionilor, scor 3-5, cu Manchester City.

PONTURI PARIURI AS MONACO – BORDEAUX FRANTA 11.03.2017. Pe locul 5 in Ligue 1, la patru puncte de locurile de cupe europene, Bordeaux traverseaza si ea un moment bun, cu patru meciuri fara infrangere. Dupa esecul cu PSG de la mijlocul lunii februarie, scor 0-3, echipa lui Gourvenneca inregistrat doua victorii si o remiza in campionat (3-0 cu Guingamp, 3-2 cu Lille si 1-1 cu Lyon), respectiv o victorie in Cupa Frantei (2-1 cu Lorient). In deplasare, Bordeaux are o singura infrangere in ultimele 11 meciuri, 0-4 pe terenul lui Montpellier.

PONTURI PARIURI AS MONACO – BORDEAUX FRANTA 11.03.2017. Echipa din Principat porneste cu avantajul moral al meciului din tur, cand s-a impus cu 4-0 in deplasare, prin reusitele lui Falcao (hattrick) si Sidibe. Sezonul trecut insa, cele doua echipa s-ai intalnit de trei ori, si de fiecare data s-a impus Bordeaux, 3-1 si 2-1 in meciurile din campionat, respectiv 3-0 in Cupa Ligii. De altfel, Monaco are doar trei victorii in ultimele zece meciuri cu Bordeaux.


ECHIPELE PROBABILE SI ABSENTII

AS Monaco (4-4-2): Subasic – Sidibé, Glik, Jemerson, Mendy – Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar – Germain, Mbappé
Indisponibili: Carrillo, Boschilia

Bordeaux (4-3-3): Carrasso – Sabaly, Jovanovic, Pallois, Contento – Plasil, Sankharé, Vada – Malcom, Laborde, Kamano
Indisponibili: T. Toure, Toulalan, A. Traore, Poundje, Sabaly

Pariu gratuit: 1 @ 1.42

  • Deschide AICI contul intr-un minut

  • Pariaza pana la 300 RON pe acest pont

  • Primesti toti banii inapoi daca il pierdem


Sursa foto: today.ng

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate