Urmareste-ne

Pariuri Sportive

SuperCota Zilei 25.10.2017. Revenirea lui Juventus

sursa: corrieredellosport.it

SuperCota Zilei 25.10.2017. Cota de neratat pentru aceasta zi este o gasiti la Superbet, la meciul dintre Juventus Torino si Spal.

 

SuperCota Zilei 25.10.2017 | Juventus – Spal

Juventus si Spal se intalnesc in cadrul etapei a 10-a din Serie A, miercuri, de la ora 21:45. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum, astfel ca partida de la Torino va fi o premiera pentru ambele cluburi. Juventus si Spal n-au nimic in comun. Daca bugetul, valoarea, fanii si traditia sunt de partea torinezilor, nici macar in ceea ce priveste forma de moment, oaspetii nu stau mai bine.


Pariaza pana la 250 RON gratuit pe Juventus 1 (-1) @ 1.45

  1. Deschide AICI un cont rapid la Superbet

  2. Depune si pariaza intre 10 RON si 500 RON pe acest pont

  3. Daca il pierdem, primesti garantat jumatate din miza inapoi!


In mod cert, Juventus trece printr-unul dintre cele mai dificile momente din ultimele sezoane. Era de astept ca echipa pregatita de Massimiliano Allegri sa aiba meciuri dificile in actuala stagiune, avand in vedere ca, in primul meci al sezonului, a ratat si primul trofeu. Juventus a cedat, 2-3, in Supercupa Italiei, in fata lui Lazio. Torinezii au inceput, insa, foarte bine campionatul, iar dupa trei etape aveau maximum de puncte. Seria victoriilor a fost oprita de Barcelona, care s-a impus cu 3-0 in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor. Au mai urmat patru victorii, apoi Juventus a remizat la Atalanta si a pierdut, din nou, pe terenul lui Lazio. In ultima etapa, Juventus s-a impus cu 6-2, la Udinese, si s-a apropiat la trei puncte de liderul Napoli.

Pariaza acum live la Superbet! Paruri unice, cote marite, castiguri crescute, oferte exclusive

De partea cealalta, Spal a inceput bine sezonul in Serie A. Nou promovata a remizat, surprinzator, la Roma, cu Lazio, apoi a invins-o, pe propriul teren, pe Udinese. Insa, de atunci, Spal a mai scos doar o remiza cu una dintre contracandidatele la retrogradare, iar acum este penultima in clasament, cu cinci puncte dupa primele noua etape. Liderul Napoli era un meci greu la Genoa, asa ca noi jucam, fara sa stam pe ganduri, victorie la handicap a lui Juventus.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate