Urmareste-ne

Archive

SuperCota Zilei 11 ianuarie 2018 | Mergem pe mana Sevillei

sursa: as.com

SuperCota Zilei 11 ianuarie 2018. Cea mai buna cota de astazi am gasit-o in meciul dintre Sevilla si Cadiz.

SuperCota Zilei 11 ianuarie 2018. Sevilla – Cadiz

Optimile Cupei Spaniei continua si astazi. Sevilla – Cadiz si Levante – Espanyol sunt meciurile care deschid ziua de fotbal din Spania, insa noi ne concentram atentia pe prima partida. Asadar, Cadiz merge la Sevilla pentru meciul din mansa a doua a optimilor, dupa ce in tur a pierdut meciul de pe propriul teren, scor 0-2. Evident, nu numai datorita rezultatului din tur, ci si gratie lotului si jucatorilor pe care ii are in componenta, Sevilla este marea favorita din acest meci. Interesant este ca ultimele patru partide dintre cele doua au fost castigate de fiecare data de Sevilla, iar in instoria intalnirilor directe, Cadiz s-a impus o singura data. Se intampla pe 4 ianuarie 2006, adica in urma cu mai bine de 12 ani.


SuperCota Zilei: 1 @ 1.40

  1. Deschide AICI un cont rapid la Superbet

  2. Pariaza 50 RON pe acest pronostic

  3. Daca il castigam, incasezi 70 RON

  4. Daca il pierdem, primesti 25 RON inapoi garantat


SuperCota Zilei 11 ianuarie 2018. Sevilla – Cadiz

Echipa pregatita de Vincenzo Montella nu traverseaza cea mai buna perioada, avand in vedere ca a castigat un singur meci din ultimele sase, in toate competitiile, mai exact, turul de la Cadiz. Ultima infrangere a fost si cea mai grea pentru suporterii Sevillei. Echipa a pierdut marele derby al orasului, scor 3-5, cu echipa romanului Alin Tosca, Betis. In momentul de fata, Sevilla are patru meciuri fara victorie in La Liga si ocupa locul al cincilea in clasament, fiind singura echipa cu golaveraj negativ dintre ocupantele primelor sase locuri. Astfel, ne asteptam ca echipa pregatita de Montella sa-si mai spele din pacate cu o victorie in fata fanilor in meciul cu Cadiz.

De partea cealalta, oaspetii vin dupa o victorie extrem de importanta obtinuta in meciul cu Granada, prilej prin care s-au apropiat la un singur punct de liderul din liga secunda, Huesca. Pana la infrangerea din mansa tur a optimilor, cu Sevilla, Cadiz stransese o serie incredibila de zece meciuri fara infrangere, dintre care opt au fost victorii.


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate