Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Danemarca – Mexic Amical 09.06.2018

Sursa: Twitter

Ponturi pariuri Danemarca – Mexic Amical 09.06.2018. Am analizat partida dintre cele două națiuni care joacă un fotbal total diferit, una de cealaltă.



Ponturi pariuri Danemarca – Mexic Amical 09.06.2018

Danemarca a ajuns la Cupa Mondială după un baraj cu naționala Irlandei. Dar până la baraj a avut parte de o grupă destul de grea, în care au terminat pe locul doi cu 20 de puncte și au avut un golaveraj total de 20-8. Din acea grupă au mai făcut parte și: Polonia Muntenegru, România, Armenia și Kazakhstan. După preliminarii au urmat partidele cu Irlanda, de la baraj. În primul joc din Danemarca scorul a fost 0-0, după un joc în care nordicii au dominat copios acea partidă, având o posesie de 68% și un număr de 13 ocazii cu cinci șuturi pe poartă.

Pariază gratuit pontul nostru: ambele marchează @ 1,95


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


La retur în Irlanda totul a luat o întorsătură neașteptată, s-a impus Danemarca cu 5-1 după un joc în care Irlanda a deschis scorul încă din minutul șase și lucrurile păreau scăpate din mână de danezi. După acest meci incredibil de baraj, Danemarca a susținut și cinci amicale. De două ori au jucat cu Suedia, într-un meci au fost învinși cu 1-0 și în celălalt au terminat la egalitate scor 0-0. Au avut parte și de o înfrângere extrem de surprinzătoare în fața naționalei Iordanului cu scorul de 2-3.

Ponturi pariuri Danemarca – Mexic Amical 09.06.2018

Singura victorie a venit în fața statului Panama, dar a fost o victorie extrem de muncită cu scorul de 1-0. Mexicul și-a câștigat destul de detașat grupa de calificare la Cupa Mondială, au terminat cu 21 de puncte și au avut un golaveraj total de 16-7. După preliminarii au avut parte și de șapte partide amicale, în care au obținut rezultate foarte bune. Victorii cu Polonia, Bosnia, Islanda și Scoția, au terminat la egalitate cu Belgia și Țara Galilor și au pierdut cu Croația. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori și au terminat de fiecare dată 1-1.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Agenții autorizate