Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Sevilla – Villarreal 26.08.2018. Ponturi pariuri fără risc

duel minge Bayern - Sevilla
duel minge Bayern - Sevilla

Sevilla – Villarreal 26.08.2018. „Submarinul galben” are parte de o deplasare infernală în ultimul meci al zilei din Spania. Andaluzii arată din ce în ce mai bine.




Sevilla – Villarreal 26.08.2018. Ponturi pariuri fără risc

Gazdele au debutat cu o victorie în prima etapă de La Liga din acest sezon, adversarul întâlnit a fost Rayo Vallecano. Andaluzii au aliniat un prim unsprezece extrem de bun, din care nu a lipsit Andre Silva fostul jucător al lui AC Milan. Acesta din urmă a marcat de trei ori în poarta lui Rayo.

Sevilla s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Rayo și acum primește vizita unei echipe rănite în prima etapă.


Sevilla – Villarreal. peste 1.5 goluri Sevilla @ 1,70


Sevilla – Villarreal 26.08.2018. Ponturi pariuri fără risc

Villarreal a debutat cu o înfrângere în La Liga, împotriva celor de la Sociedad. „Submarinul galben” a deschis scorul încă din minutul 16 prin Moreno, însă William Jose a restabilit egalitatea în minutul 40 al primei reprize.

În partea secundă, Villarreal a dominat destul de clar ostilitățile și Sociedad a fost cea care a marcat. Juanmi a intrat pe teren în minutul 68 și a marcat golul victoriei în minutul 71 și astfel Villarreal a debutat cu o înfrângere pe propriul teren. Sevilla a mers ceas și în tururile preliminare de Europa League, acum se află în play-off-ul competiției și a câștigat prima manșă disputată în Cehia, împotriva celor de la Sigma Olomouc (1-0). Villarreal este abia la al doilea meci oficial din noul sezon, în timp ce Sevilla îl dispută pe al șaptelea.

În sezonul trecut de La Liga, ambele echipe au oferit mult spectacol în meciurile directe, de fiecare dată ambele au marcat și jocurile s-au terminat peste 3,5 goluri în meci. Villarreal nu s-a mai impus la Sevilla din 2012, de atunci s-au disputat șase partide, iar trei dintre ele au fost victorii ale Sevilliei. Villarreal a marcat în ultimele cinci deplasări de la Sevilla un total de șase goluri.

Agenții autorizate