Urmareste-ne

La Liga

La Liga: Elche – Real Madrid (30 octombrie 2021). Formaţii probabile, informații, predicţii şi ponturi

Real Madrid nu concepe să facă încă un pas greșit pe terenul lui Elche, chiar dacă joacă în deplasare. În etapa trecută, “albii” au remizat cu Osasuna, pe teren propriu, în timp ce gazdele au pierdut disputa cu Alaves. În continuare, vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre această confruntare, programată sâmbătă, la ora 15:00.

Real Madrid, la 3 puncte de lider

Elche a câștigat două, a terminat la egalitate patru și a pierdut cinci din cele 11 meciuri din La Liga în acest sezon. A adunat 10 puncte, care le asigură locul 15 în clasament, cu trei puncte deasupra zonei retrogradării. În campionatul trecut, Elche s-a salvat pe final de la retrogradare și nici sezonul în curs nu se anunță unul liniștit. Ultima victorie în campionat a obținut-o la începutul lunii octombrie, când a învins la limită pe Celta Vigo. În ultimele trei meciuri, echipa lui Fran Escriba a câștigat un singur punct.

Real Madrid este la trei puncte distanță de liderul Sociedad. Șase victorii, trei remize și o înfrângere este bilanțul “albilor” de până acum în La Liga. Echipa lui Carlo Ancelotti țintește victoria în următoarele trei partide, cu Elche, Rayo Vallecano și Granada, înaintea meciurilor dificile cu Sevilla, Real Sociedad și Atletico Madrid. Real a câștigat doar unul din ultimele patru meciuri în campionat, dar succesul a fost unul mare, pe terenul lui FC Barcelona.

Ce trebuie să știi despre Elche și Real Madrid

Elche nu se va putea baza din nou pe serviciile lui Pablo Piatti. Antonio Barragan va fi titular în apărare, în timp ce Dario Benedetto va fi responsabil cu golurile, la fel ca Lucas Boye. Omar Mascarell și Raul Guti vor fi titulari, la mijlocul terenului.

În ceea ce privește Real Madrid, Gareth Bale, Dani Ceballos și Federico Valverde vor lipsi din nou din cauza accidentărilor, în timp ce Karim Benzema nu face parte din lot din cauza unei probleme la picior. Luka Modric va fi titular, deși nu a terminat partida cu Osasuna pe teren. Rodrygo și Vinicius Junior vor fi titulari în atac. Locul lui Benzema în ofensivă va fi luat de Luka Jovic.

Formații probabile în Elche – Real Madrid

  • Elche (3-5-2): Casilla – Bigas, Verdu, Barragan – Josan, Guti, Mascarell, Fidel, Mojica – Benedetto, Boye
  • Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Rodrygo, Jovic, Vinicius

Pronosticuri la Elche – Real Madrid

Elche este capabilă să pună probleme lui Real Madrid, dar oaspeții au o echipă clar mai bună și experimentată, ceea ce ar trebui să le aducă victoria.

PRONOSTICĂM: 1-3

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate