Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

A luat jumate de MILIARD la pariuri cu un bilet imposibil! Nimeni nu ar fi jucat meciurile astea!

Un bărbat din Năvodari a pus un bilet cu 18 evenimente care mai de care mai ciudate. Echipele pe care le-a ales sunt greu de pronunţat pentru mulţi pariori. Şi asta nu e tot! A mizat pe golurile înscrise în prima repriză la absolut toate. Inspiraţia i-a adus jumătate de miliard de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 18 de evenimente pe un bilet imposibil

Pariorul din Năvodari şi-a ales nişte meciuri pe care niciun altul nu şi le-ar fi ales. Probabil că a urmărit echipele foarte, foarte mult timp, le-a analizat în cel mai mic detaliu, atltfel nu se explică cum a gândit o asemenea combinaţie pe bilet. Sau poate a fost pur şi simplu cel mai mare noroc. Un tichet pus la plesneală Orice e posibil. Până la urmă tot ce contează e suma pe care a câştigat-o. Una foarte mare: jumătate de miliard de lei!

Peste 50.000 RON câştig la pariuri

Aşa cum vă spuneam mai sus, pariorul din Năvodari a mizat pe goluri în prima repriză pentru 18 meciuri. Echipele sunt greu de pronunţat. Al Khaleej Saihat, Ohud Medina, Albukairiya, Al Kawkab, Hottain, AL Thoqbah, Hap.Kfar Saba, Sektzia Nes T şi lista poate continua. A pariat 50 de lei pe o cotă de 742, obţinut un bonus de 65% şi a câştigat 57.721 RON!

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare