Urmareste-ne

Pariuri Sportive

A început ultimul Masters al anului. Aici ai cinci ponturi de la turneul parizian

Sursa foto: www.aljazeera.com

Luni, 2 noiembrie, a început ultimul turneu Masters din calendarul de tenis masculin. La competiția din Paris vor lua startul cei mai buni jucători din circuit, fiind o ultimă repetiție înainte de Turneul Campionilor. Pe lista capilor de serie se află toți cei opt jucători care vor participa la competiția finală din Londra.

Luni și marți se joacă meciurile din primul tur, așa că principalii favoriți nu vor evolua, deoarece aceștia sunt calificați direct în runda secundă. Chiar și așa, vom vedea la lucru câteva vedete ale sportului alb, precum Dimitrov, Monfils, Verdasco sau Karlovic.

Pe lângă un ultim antrenament pentru jucătorii calificați la Turneul Campionilor (Djokovic, Murray, Federer, Wawrinka, Berdych, Nishikori, Nadal și Ferrer), turneul parizian este foarte bine cotat și din punct de vedere financiar. Câștigătorul va pleca cu 653.700 de euro, în timp ce finalistul va lua jumătate, 320.500. Fiind un turneu Masters, cel care ridică trofeul va încasa și 1000 de puncte ATP, finalistul 600, iar semifinaliștii 360.

Sezonul trecut, Novak Djokovic a câștigat la Paris, după o finală în care l-a învins pe canadianul Milos Raonic, scor 6-2, 6-3.

În primul tur de la Paris, cel mai interesant duel se joacă între Paire și Monfils, luni, de la ora 20:30. Cei doi francezi nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct. Meciul este unul foarte important din punct de vedere al clasamentului ATP, unde Monfils este pe locul 20 și Paire pe 23, un parcurs cât mai lung aici fiind echivalent cu terminarea anului în top 20.

PONTURI MASTERS PARIS

Paire – Monfils 2 @ 1,50 la Superbet

Carreno-Busta – Dimitrov 2 @ 1,20 la Superbet

Pouille – Chardy 2 @ 1,32 la Superbet

Herbert – Bautista-Agut 2 @ 1,33 la Superbet

Verdasco – Coric Peste 2,5 seturi @ 2,15 la Superbet

Sursa foto: www.aljazeera.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

 

Agenții autorizate