Urmareste-ne

Archive

A pariat toată Europa League să vadă ce se întâmplă şi a câştigat o sumă fabulosă

Un bucureştean a dat lovitura la pariuri cu un bilet pus la Superbet. Şi-a ales o listă lungă de evenimente, toate din fotbal, toate din Europa League. 15 la număr. Cota nu a fost nici mare nici mică, aşa cum a fost şi miza pe care a pus-o. A mers pe soliste şi duble, totul pentru un fel de „siguranţă” a tichetului. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 15 evenimente pe un bilet foarte norocos

Aşa cum se poate observa de pe biletul câştigător, pariorul din Bucureşti a avut emoţii până la final având în vedere numărul mare de eveniment. Şase meciuri au fost din prima parte, dintre cele care au început la 19:55, restul de nouă fiind dintre cele care au început la 22:00. Doar la trei dintre ele a avut încredere să joace solist, pentru celelalte a mers pe duble 1x sau x2.

Peste 26.000 RON câştig la pariuri

Aşa cum vă spuneam mai sus, a pus soliste doar la trei meciuri. A avut încredere mare că Celtic va câştiga cu CFR Cluj, că Dudelange va pierde cu Qarabag şi că Lazio va trece de Rennes. Surpriza cea mare a venit însă de la celelalte 12 partide. Unde totul a decurs aşa cum i-a spus inspiraţia bucureşteanului. În final, după ce a mizat 50 de lei pe o cotă totală de 380, beneficiind și de un bonus de 45%, a câştigat peste 26.000 de RON.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii