Urmareste-ne

Archive

A revenit Europa League! Vezi biletul care îți aduce 5150 de lei!

A revenit Europa League! Vezi biletul care îți aduce 5150 de lei! A doua competiție ca importanță din Europa a pregătit câteva dueluri de top.

A revenit Europa League! Vezi biletul care îți aduce 5150 de lei!

Unul dintre meciurile care nu trebuie să lipsească de pe biletele pariorilor este cel dintre Benfica și Arsenal, unde ne așteptăm să vedem echilibru. Din acest motiv, am pariat curajos și am pus pe bilet X la cota 3.70.

Continuăm cu duelul dintre Molde și Hoffenheim, unde avem parte de o favorită clară în deplasare, iar cota este mai mult decât atractivă. Hoffeheim la 1.50.

A revenit Europa League! Vezi biletul care îți aduce 5150 de lei!

Nu lipsește de pe bilet nici meciul dintre Lille și Ajax, unde mergem pe experiența olandezilor în cupele europene, cota pentru 2 solist fiind 2.65.

Granada – Napoli este iar un duel care se anunță spectaculos, vorbind despre echipe din Spania și Italia. Dar, Napoli este clar echipa mai bună iar cota 2.18 nu trebuie ratată pentru acest pronostic.

Salzburg – Villarreal se anunță un duel în care vom vedea multe goluri, așa că pariem cu încredere GG la cota 1.53.

Închidem biletul cu partida dintre Young Boys și Bayer Leverkusen, unde ne așteptăm ca oaspeții să rezolve problema calificării încă din tur. Cota pentru un succes al nemților este 2.10.

Împreună, cele șase meciuri de pe bilet oferă o cotă totală de 103, iar cu 50 de lei pariați puteți câștiga 5150 de lei!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare