Urmareste-ne

Archive

A revenit fotbalul de primă clasă. Vezi biletul zilei de vineri! – CÂȘTIGAT

Sursa foto: nos.nl

Așteptarea a luat sfârșit. În acest weekend revin partidele de fotbal din competițiile interne, după o pauză de mai bine de 10 zile în care pariorii au fost nevoiți să joace meciuri de tineret, din preliminarii sau din ligi inferioare.

Biletul zilei de vineri este format din două partide, una din Ligue 1 și una din Bundesliga. Primul meci care ne-a atras atenția este Hamburg – Dortmund, duelul care deschide runda în campionatul german, de la ora 21:30.

Hamburg a reușit în ultimii doi ani să rămână în prima ligă doar după ce a jucat baraj, iar acum pare hotărâtă să nu mai repede experiența din trecut. Astfel, după 12 etape, este la jumătatea clasamentului, cu 15 puncte. De partea cealaltă, Dortmund a început perfect sezonul, fiind principala contracandidată a lui Bayern Munchen la titlu. Are o singură înfrângere, chiar cu liderul, în rest distrându-se cu adversarele din campionat. Nu mergem pe victoria oaspeților, mai ales că nu au mai câștigat cu Hamburg din 2013, însă mizăm pe un meci cu multe goluri. Dortmund nu mai știe cum e să termini un meci cu puține reușite, ultimele șase partide având minimum trei goluri pe tabela de marcaj.

Al doilea meci de pe biletul zilei este Nice – Lyon. Francezii sunt în continuare bulverasați după atentatul terorist de la Paris, așa că toate meciurile vor avea minute de reculegere și jucătorii vor purta banderole negre, în memoria celor peste 130 de morți. Nice este o echipă spectaculoasă, care a înscris 27 de goluri în acest sezon, având cel mai bun atac după PSG. De partea cealaltă, Lyon este pe locul doi în clasament datorită apărării excelente, cu doar 7 goluri primite.

Fiind un meci echilibrat, la acest duel de pe biletul zilei am mers pe un gol marcat de gazde, care au înscris de șapte ori în ultimele trei meciuri jucate acasă. Mai mult, Lyon a primit gol în patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare.

BILETUL ZILEI – VINERI, 20 NOIEMBRIE
Hamburg – Dortmund Peste 2,5 goluri @ 1,55
Nice – Lyon Gazdele înscriu @ 1,34
Cota finală: 2,07 la Unibet

Sursa foto: nos.nl

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Agenții autorizate