Urmareste-ne

Archive

A revenit Serie A! Vezi biletul zilei și cotele la câștigarea titlului

A revenit Serie A! Vezi biletul zilei și cotele la câștigarea titlului, unde din nou mare favorită pare să fie Juventus Torino.

A revenit Serie A! Vezi biletul zilei și cotele la câștigarea titlului

  • Sâmbătă avem programate câteva meciuri foarte dezechilibrate, din care sperăm să facem profit. Sezonul începe cu duelul dintre Inter și Genoa, unde milanezii sunt cotați cu 1.32 pentru a se impune și a debuta cu dreptul, într-un sezon în care trebuie să își apere titlul câștigat anul trecut.
  • Nu lipsesc de pe bilet nici Empoli – Lazio, unde romanii au cota 1.71 pentru a se impune în acest duel, și Torino – Atalanta, unde avem cota 1.60 pentru un succes al oaspeților.

A revenit Serie A! Vezi biletul zilei și cotele la câștigarea titlului

  • Când vine vorba despre cote antepost, se pare că bookmakerii consideră că Juventus nu are cum să rateze titlul, fiind cotată cu 1.75. Următoarea favorită este Inter, cotată cu 4.00, iar podiumul este închis de Atalanta, cota 6.50 pentru a se impune la finalul sezonului.
  • Când vine vorba despre cel mai bun marcator, Ronaldo are cota 4.50 pentru a înscrie cele mai multe goluri în Serie A.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Bilete câștigătoare