Urmareste-ne

Maxbet

Acceptă Provocarea de Fotbal și primești 50 de lei bonus

Provocarea de Fotbal
Acceptă Provocarea de Fotbal și primești 50 de lei bonus

Acceptă Provocarea de Fotbal și trăiește fotbalul la MAX numai pe Maxbet! Folosește codul oferit de Betmag, pune bilete de minim 200 de lei și vei primi 50 de lei bonus direct în contul tău! Să fie verde!

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 25+800 LEI BONUS

Provocarea de Fotbal îți aduce 50 de lei bonus la Maxbet

Provocarea de Fotbal se adresează tuturor jucătorilor înregistrați pe maxbet.ro. Dacă nu ți-ai făcut până acum cont la Maxbet, poți să îți creezi unul simplu și rapid. FĂ CLICK AICI și vei fi redirecționat pe pagina de înregistrare. Ai și bonus de bun venit (toate detaliile aici).

Acum, că ești Max-jucător, poți să primești 50 de lei bonus prin Provocarea de Fotbal. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul FOTBAL50 și apoi să plasezi bilete de minim 200 de lei pe orice meci de fotbal al săptămânii, în perioada luni – duminică. Atenţie! Poţi avea un singur bonus activ în orice moment. Dacă vrei să accepţi alt bonus, trebuie să îl finalizezi pe precedentul sau să îl anulezi.

bun venit maxbet 25 + 800 lei

Beneficiezi de această promoție până la finalul lui 2023. Practic, de azi și până pe 31 decembrie 2023, poți să iei bonusul în fiecare zi, dacă îndeplineşti condiţiile (cod introdus şi pariuri de 200 de lei pe fotbalul din săptămână).

Rulajul bonusului obţinut prin Provocarea de Fotbal are condiţii de rulaj x3, pe pariuri diferite (meciuri diferite).

Condiţiile bonusului şi ale pariurilor de 200 de lei

 • Sumele obținute trebuie să fie rulate pe pariuri diferite (cu evenimente diferite).
 • Pentru pariurile de tip Multiplu (minimum 2 evenimente), fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1,50, iar cota finală nu poate fi mai mică de 2,00.
 • Pentru pariurile de tip Sistem, biletul trebuie să conțină minimum 5 evenimente de o cotă minimă de 1,50, iar cota finală să fie minimum 2,00.
 • Pentru pariurile de tip Simplu (un singur eveniment), cota finală trebuie să fie minimum 2,00.

Provocarea de Fotbal

Condiţii pentru rulaj

 • Bonusul de 50 de lei poate fi jucat exclusiv pe fotbal, fie cu bilete pre-meci, fie cu bilete live.
 • Pentru rulaj, se iau în considerare biletele care au mize cuprinse între 5 şi 50 de lei. Dacă miza e mai mică de 5 lei sau mai mare de 50 de lei, pariul respectiv nu va conta la rulajul bonusului.
 • Pariurile la casino sau pe jocuri virtuale nu participă la rulaj.
 • La finalul rulajului, suma maximă ce poate fi transferată în balanţa ta reală de max-jucător este de 1.500 de lei. Dacă ai obţinut câştiguri mai mari, se vor anula cele care depăşesc 1.500 de lei.
 • Ai 3 zile la dispoziţie pentru rularea bonusului. După timpul alocat, dacă nu ai finalizat rulajul, toate fondurile din soldul bonus se vor pierde.
 • Doar primul pariu pe un eveniment se ia în calcul la rulaj. Dacă pui acelaşi meci pe un al doilea bilet, respectivul bilet nu contează pentru rulaj.
 • Nu sunt permise pentru rulaj alte oferte, precum Pariu Şansă, Max Cotă, OfertaMax sau MaxBonus.
 • La rulaj, se iau în considerare doar pariurile care sunt puse şi stabilite înainte de expirarea termenului de 3 zile. Mai exact, toate meciurile de fotbal jucate de tine trebuie să se încheie înainte de valabilitatea bonusului.
 • Pariurile stabilite ca fiind nule, cele pe meciuri anulate sau cele care primesc o cotă de 1,00 nu intră în rulaj.
 • În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acesteia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.

Toate detaliile campaniei Maxbet sunt disponibile pe pagina dedicată, accesând „Termeni şi condiţii”.

BONUS 100% PÂNĂ LA 250 LEI LA DEPUNERE!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate