Urmareste-ne

Casa Pariurilor

Ai 300% extracâştig maxim în weekend. Nu rata ocazia!

300% extracâştig în weekend
Ai 300% extracâştig maxim în weekend. Nu rata ocazia!

Nu rata promoţia lunii la Casa Pariurilor! Ai până la 300% extracâştig în fiecare weekend din luna mai, sub formă de puncte de loialitate. Depui, joci, câştigi şi extracâştigi la Casa Pariurilor!

300% extracâştig în weekend la Casa Pariurilor

Promoţia se adresează tuturor jucătorilor din Casa. Dacă nu ai încă un cont la Casa Pariurilor, poţi să-l deschizi foarte rapid folosind ACEST LINK. După ce faci click, vei fi redirecţionat pe casapariurilor.ro, unde completezi formularul de înscriere.

Pentru a participa la promoţia 300% extracâştig în weekend, trebuie să apeşi pe butonul „Mă înscriu” din pagina dedicată. Apoi, depune 30 de lei în zilele de weekend, în intervalul orar 16:00 – 20:00 şi primeşti bonusul.

Valoarea bonusului variază în fiecare zi. Dacă e vineri (5,12 şi 19 mai), ai 100% câştig până la 30 de lei). Sâmbăta (6, 13 şi 20 mai), primeşti extra 200%, iar duminica (7, 14 şi 21 mai) ai 300%.

Atenţie! Depunerile sunt luate în calcul dacă au o valoare minimă de 30 de lei şi sunt făcute între orele 16:00 şi 20:00. Dacă una dintre condiţii nu este îndeplinită, ia-ţi adio de la bonus.Acordarea bonusurilor

Fiecare bonus poate fi luat o singură dată pe zi. Dar poţi să iei bonus în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică. Se acordă automat la efectuarea unei depuneri minime de 30 de lei în intervalul de timp precizat şi în zilele promoţiei.

După ce ţi se acordă bonusul, ai o zi la dispoziţie să-l accepţi şi să îl foloseşti. Poate fi utilizat pe un bilet prematch de cotă minim 3 şi cu cel puţin un pronostic pe fotbal.

Bonusul de extracâştig va fi adăugat automat pe biletul tău, dacă sunt respectate condiţiile de mai sus. Foarte important! Bonusul se acordă sub formă de puncte de loialitate.

Ca să fie totul simplu, iată un exemplu: Depui 30 de lei duminică, 7 mai, între 16:00 şi 20:00. Adică te încadrezi la 300% extracâştig. Joci un bilet de cotă 3 cu 30 de lei, care iese câştigător. Atunci, ai câştigat 90 lei (pariu tău normal) + 90 de lei în puncte de loialitate. Mai exact 4.500 de puncte. Dacă pe bilet foloseşti bonusul de sâmbătă (200%) pentru un bilet de cotă 3 şi miză 30 de lei, câştigi 90 de lei cash şi bonus 60 lei în puncte de loialitate.

Spor la câştiguri! Să fie verde!!!

Pariază la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate