Urmareste-ne

Archive

Ai uitat de campionatul coreean? Uite două meciuri de sâmbătă pentru cota 2.29!

Ai uitat de campionatul coreean? Uite două meciuri de sâmbătă pentru cota 2.29! Ele sunt programate de la ora 13:00, ora României. Din acest motiv, recomandăm fie să plasați biletele de vineri, fie sâmbătă până în prânz dacă vreți să prindeți cotele din acest articol.

Ai uitat de campionatul coreean?

  • Deschidem biletul cu meciuri din Coreea de Sud cu partida dintre Busan și Suwon, unde oaspeții au obținut trei puncte în primele trei runde, în timp ce gazdele se pot lăuda doar cu un egal. Din acest motiv, ne așteptăm și acum ca oaspeții să obțină maximum un punct.

Uite două meciuri de sâmbătă pentru cota 2.29!

  • Al doilea duel este și mai dezechilibrat. Gazdele au 0 puncte și 0-4 golaveraj în trei meciuri, în timp ce oaspeții sunt neînvinși și au șapte puncte din nouă posibile. Ne așteptăm să vedem o nouă victorie a celor de la Ulsan Hyundai în fața celor de la Gwangju FC.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate