Urmareste-ne

Archive

Alegem împreună cele mai bune ponturi de sâmbătă

Sursa foto: www.sportra.com

Pariorii trebuie să trateze cu foarte mare atenție meciurile din acest weekend. Chiar dacă avem numeroase partide atractive, favoritele își permit să facă pași greșiți. Votează în continuare cele mai bune ponturi de sâmbătă!

Bayern vine după un meci istovitor în Liga Campionilor cu Juventus, decis după 120 de minute, iar acum va evolua pe terenul lui Koln, o echipă incomodă. Bavarezii au cinci puncte avans față de Dortmund, astfel că și în cazul unui eșec vor rămâne primii.

Într-o situație asemănătoare se află și Atletico Madrid, ocupanta locului 2 din Spania. Madrilenii știu că nu mai pot ajunge din urmă Barcelona, dar în același timp au un avans de patru puncte față de rivala Real.

Leicester are un avans încă și mai bun în fruntea clasamentului din Premier League – 5 puncte față de Tottenham, respectiv 11 puncte față de Arsenal. Revelația din Anglia are meci în deplasare cu Crystal Palace, formație ce nu este scăpată definitiv încă de grijile retrogradării.

Pe meleagurile noastre, 2 solist la Viitorul – Steaua reprezintă cel mai jucat pariu de câtre români. Toți pariorii așteaptă un deznodământ identic precedentelor șapte partide directe, în care Steaua s-a impus de fiecare dată.

Sursa foto: www.sportra.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate