Urmareste-ne

Archive

Alegem împreună pontul zilei de duminică din zece cote

Sursa foto: www.sportra.com

betmag.ro îți pune la dispoziție posibilitatea de a vota pontul zilei de duminică dintr-o serie de zece cote care se regăsesc pe majoritatea biletelor de joc.

Liga 1 ne propune o cotă interesantă la meciul dintre CSU Craiova și Voluntari. Gazdele sunt creditate cu 1.70 să câștige această partidă, în condițiile în care vor întâlni un adversar care a obținut o singură victorie din 21 de încercări în elita fotbalului românesc.

Toate cele trei meciuri programate astăzi în Premier League au favorite clare la victorie, judecând prin prisma cotelor oferite de bookmakeri. Totuși, pe teren lucrurile pot sta altfel. Arsenal, Tottenham și Liverpool au evoluat recent în cupele europene, în vreme ce adversarii lor au avut întreaga săptămână la dispoziție pentru a pregăti etapa de campionat.

Serie A le-a pregătit pariorilor două partide complicate, în care sunt implicate patru dintre echipele cotate cu șanse la titlu. Napoli joacă pe San Paolo cu AS Roma, iar Juventus primește vizita Fiorentinei.

În continuare poți vota pontul zilei de duminică.

Sursa foto: www.sportra.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate