Urmareste-ne

Archive

Alegem împreună pontul zilei de joi în Europa League

Pariorii au o misiune clară în ultima etapă a fazei grupelor Europa League: să obțină un profit cât mai mare pentru a răzbuna biletele pierdute în primele cinci runde din această competiție. În continuare poți vota pontul zilei de joi. 

Recunoscută drept cea mai imprevizibilă competiție din fotbal, Europa League programează astăzi numeroase meciuri clare, în care doar una dintre echipe are nevoie de victorie.

Spre exemplu, Fenerbahce este sigură de accederea în șaisprezecimi dacă o învinge pe Celtic, echipă eliminată matematic deja. Într-o situație asemănătoare se află și Lokomotiv înaintea duelului cu Skenderbeu.

La Belgrad, Augsburg are nevoie de minimum două goluri înscrise pentru a spera la calificare, motiv să ne așteptăm la o partidă spectaculoasă.

Rapid Viena caută primul loc în grupa sa. Pentru a obține această poziție, trebuie să treacă de codașa Dinamo Minsk, iar Villarreal să nu câștige la Plzen.

Mai jos poți alege pontul zilei de joi.

Sursă foto: informatia-zilei.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate