Urmareste-ne

Archive

Alegem împreună pontul zilei de miercuri din Liga Campionilor

Sursă foto: goal.com

Pariorii au o ultimă ocazie de a câștiga în acest an cu ajutorul meciurilor din Liga Campionilor, care își va încheia faza grupelor în această seară. Pontul zilei de miercuri poate fi ales exclusiv din partide programate în această competiție. 

Va fi o seară plină de meciuri decisive. AS Roma, Leverkusen și BATE Borisov au fiecare șanse de a merge mai departe din grupa E, italienii fiind favoriți să reușească această performanță.

În grupa C, Jose Mourinho își poate compromite sezonul pe banca tehnică a lui Chelsea dacă va pierde cu Porto, în vreme ce Dinamo Kiev abordează ultima etapă plină de încredere, bazându-se doar pe forțele sale pentru a se califica.

Valencia speră că Zenit nu va face nicio concesie în grupa H și va pleca neînvinsă de la Gent. Dacă se întâmplă acest lucru, iar Valencia câștigă acasă cu Lyon, atunci „liliecii” se vor califica.

În continuare te invităm să alegi pontul zilei de miercuri.

Sursă foto: goal.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate