Urmareste-ne

Biletul zilei

Când nu e fotbal, scoatem bani din tenis! Dintr-un milion faci cinci, n-ai nevoie de servici!

Preliminariile Cupei Mondiale din 2022 s-au încheiat și acum am rămas cu meciurile de tenis până încep iar campionatele interne. Avem meciuri la Turneul Campionilor, dar și finala la WTA Finals.

Djokovic nu are rival

Primul meci de pe bilet îi pune față în față pe Djokovic și Rublev, unde ne așteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de sârb. Din acest motiv și cota lui este foarte mică, 1.22.

Continuăm cu un meci mai echilibrat, între Tsitsipas și Ruud, unde mergem pe victoria grecului, cotat cu 1.65.

Ne mutăm la dublu, unde avem meciul dintre perechile Cabal/Farah și Murray/Soares. A doua pereche este mai experimentată și într-o formă mai bună, așa că pariem cu încredere 2 solist la acest duel de la Turneul Campionilor, la cota 1.70.

Kontaveit ridică trofeul

Ultimul meci de pe bilet este marea finală de la Turneul Campionelor. Pentru trofeu se vor lupta Muguruza și Kontaveit, unde ne așteptăm ca jucătoarea din Estonia să se impună, având în vedere forma incredibilă pe care a arătat-o, dar și faptul că este mai tânără. Mizăm pe victoria ei la cota 1.62.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare