Urmareste-ne

Archive

Aplicația Fortuna pentru Android și iOS vine cu o mulțime de funcții inteligente

Publicat

pe

Aplicația Fortuna pentru Android și iOS

Aplicația Fortuna pentru Android și iOS vine cu o mulțime de funcții inteligente pentru cei mai pretenţioşi pariori din România.Aplicația Fortuna pentru Android și iOS

Anul 2019 ne prinde cu ochii în telefon mai mult decât ne-am dori. Poate nu este un lucru rău, însă cu siguranţă avem acolo absolut tot ce înseamnă viaţa noastră, de la aplicaţia de vreme până la ajutoare de ţinut bugetul sub control.

Pariurile sportive nu aveau cum să lipsească din această lume, mai ales că în acest domeniu totul este la superlativ, de la viteza cu care se modică majoritatea cotelor la live până la funcţiile pe care le poţi avea în timp ce pariezi.

Până de curând Fortuna nu se putea lăuda cu o aplicaţie de mobil, însă de aproape un an au intrat şi ei pe această piaţă şi nu au făcut-o deloc rău. Trebuie să menţionăm că aplicaţia este valabilă atât pentru Android, cât şi pentru AppStore, însă înainte de a o folosi îţi recomandăm să îţi deschizi un cont la Fortuna:

TOP 6 facilități de care beneficiezi cu aplicația Fortuna

Ce ne-a atras de la început la aplicaţia Fortuna este încrederea pe care o au în aplicaţia lor şi motto-ul ales: „Plasează pariuri ca un profesionist”. Şi parcă au dreptate, te simţi altfel când pariezi de pe aplicaţie, pe smartphone, decât atunci când o faci de la desktop. Chiar dacă este la bere sau în oraş, nu îţi laşi pasiunea niciodată departe, deci poţi spune că eşti un parior profesionist.

Fortuna are o aplicaţie foarte cool, modernă, pe stilul pe care îl promovează de foarte mult timp. Ne-am jucat puţin cu această aplicaţie şi ne-au atras atenţia următoarele chestii:

  • Touch ID – Nu ai nevoie de parole, te conectezi cu o atingere
  • Statistici – Analize pentru cele mai importante evenimente direct în ofertă
  • Pariu instant – Plasezi un pariu din doar două atingeri
  • Match Tracker – Dacă nu ai timp să urmăreşti live un meci, poţi măcar să te uiti la statistică să îţi faci o idee cum decurg ostilităţile
  • Stream – Cât aştepţi la doctor sau după iubită în mall, poţi să urmăreşti şi o repriză din meciul preferat
  • Notificări – Eşti anunţat dacă ai câştigat, dar şi dacă a apărut un bonus nou

Fortuna ştie că peste 50% din clienţi folosesc telefoanele mobile pentru a paria, dar în acelaşi timp nici nu vrea să îi neglijeze pe cei care spun nu tehnologiei. Aşa că oferă o variantă de mobil bună şi pentru cei care nu au aplicaţia, dar şi pentru cei cu telefoane cu sistem de operare Windows. Nu există diferenţe foarte mari, aşa că nu trebuie să îţi faci griji dacă nu ai un telefon bun. Dar băieţii de la Fortuna au avut grijă să ofere aplicaţia pentru oricine are un telefon mobil mai recent decât participarea României la un Mondial :).

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii