Urmareste-ne

Archive

Aplicație mobil Superbet. Pariuri sportive la cel mai înalt nivel

Aplicație mobil Superbet. Pariuri sportive la cel mai înalt nivel

Superbet, agenția numărul 1 în opinia pariorilor din România, are una dintre cele mai performante aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS. 


Aplicație mobil Superbet. Pariuri sportive la cel mai înalt nivel

Trebuie să recunoaştem faptul că suntem din ce în ce mai dependenţi de telefonul nostru mobil. În primul rând, pentru reţelele de socializare, dar şi pentru toate activităţile noastre de zi cu zi, de la verificarea banilor din cont până la cumpărături sau chemat un taxi.

Pariurile nu aveau cum să rămână în urmă, aşa că toate site-urile care se respectă au dezvoltat şi o aplicaţie pentru telefoanele mobile, pentru a nu lasă clientul în afara fenomenului niciodată, chiar dacă este în vârful muntelui.

Superbet este printre ultimele case de pariuri care are aplicaţie. Este o aplicaţie foarte utilă, pe înţelesul tuturor, perfectă pentru cei care nu au foarte multe pretenţii şi vor doar să parieze.

Aplicație Superbet pentru Android și iOS

După ce am instalat aplicaţia, putem spune că merită să o ai în telefon. În primul rând, dacă ai un cont de pariuri la Superbet este obligatoriu să o ai pentru a putea paria în orice moment.

Nu ai un cont la Superbet? Îţi poţi face unul chiar acum. Trebuie să-ți spunem faptul că noii clienți primesc bonus automat de până la 500 lei la primele depuneri.

Acum citeşte în continuare articolul să vezi cum poţi profita la maximum de aplicaţia Superbet.

Cele mai tari avantaje pentru aplicația Superbet

Să începem cu cele mai importante funcţii ale aplicaţiei Superbet.

  1. Stream – Cei de la Superbet au o ofertă destul de bogată când vine vorba despre meciurile pe care le transmit pe stream, aşa că pasionaţii pariurilor live au toate motivele să fie bucuroşi, deoarece pot urmări şi competiţii mai modeste care nu sunt transmite în mod normal la televizor. Acest lucru în timp ce plasează pariurile preferate.
  2. Statistici – Din nou un plus pentru aplicaţia Superbet este secţiunea de statistici la fiecare meci, unde poţi face o scurta analiză înainte să plasezi un pariu.
  3. Ştiri – Ceva interesant este că Superbet ajută şi clienţii care aşteaptă meciul preferat şi are o secţiune de ştiri, unde poţi afla cele mai noi informaţii din lumea sportului.
  4. Verificarea biletului în aplicaţie – Cei de la Superbet s-au gândit şi la pariorii din agenţii, care pot folosi aplicaţia pentru a verifica live codul biletului plasat.

În acest moment, putem spune că Superbet a reuşit să mai satisfacă şi nevoile pariorilor din mediul online, după ce până acum lăsa impresia că se concentrează mai mult pe cei din agenţii. Acum, recomandăm cu încredere să pariaţi şi online la Superbet, deoarece nu trebuie să folosiţi browser-ul când vreţi să puneţi o contră sau un pariu live.

Terminăm articolul cu o informaţie destul de normală, dar am simţit nevoia să menţionăm: aplicaţia este disponbilă atât pentru Android, cât şi pentru iTunes.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii